Προς το περιεχόμενο

Freeware software για transcription;

elavd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό software (αν είναι και freeware ακόμη καλύτερα) για transcription;

Θέλω να μπορώ να επιβραδύνω το κομμάτι, χωρίς προφανώς να αλλάζει το pitch, και αν είναι δυνατόν να έχει βοήθημα για pitch recognition.

Ένα πρόγραμμα που έχω ακούσει είναι το Transcribe, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας;

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Απ'όσο θυμάμαι είχα δει ένα σχετικό add-on για το Winamp. Δυστυχώς δεν θυμάμαι πως το έλεγαν  :-[ Κοίταξε πάντως και σε τέτοιο software, plugins δηλαδή για Winamp και Media Player.

Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing

Υπαρχει αυτο εδω για το winamp http://www.winamp.com/plugins/details/21827.

To καλυτερο για μενα ειναι το transcribe εχει πολυ καλο αλγοριθμο που δεν σου αλλοιωνει το κομματι οταν το κανεις stretch. Επισης ενα αλλο πολυ καλο ειναι το amazing slowdowner που και αυτο, οπως το transcribe δεν ειναι free αλλα τα βρισκεις σπασμενα. Αν εχεις torrent downloader κανε ενα search στο torrentz.com.

Αντε και καλα transcriptions! ;)

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο καλό software (αν είναι και freeware ακόμη καλύτερα) για transcription;

Θέλω να μπορώ να επιβραδύνω το κομμάτι, χωρίς προφανώς να αλλάζει το pitch, και αν είναι δυνατόν να έχει βοήθημα για pitch recognition.

Ένα πρόγραμμα που έχω ακούσει είναι το Transcribe, αλλά δεν είναι δωρεάν.

Έχετε κάποιο άλλο υπόψιν σας;

audacity δοκιμασες?

My love for you is ticking clock, Berserker

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου