Προς το περιεχόμενο

ΕΚΛΑΠΗ ΟΡΓΑΝΟ KORG(ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καταρχην "μαζεψε" λιγο την επιθετικοτητα σου...eye

δε σε ξερω δε με ξερεις και ας φροντισουμε να μεινει ετσι

Στην περιπτωση ομως που το λες  για καλο και δεν φτανει το μυαλο σου πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτα πονηρο απο πισω..

Αν θες μπορω να σου εξηγησω μιας και εισαι modulator του forum μεσω pm h τηλεφωνικα δεν εχω κανενα προβλημα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

καταρχην "μαζεψε" λιγο την επιθετικοτητα σου...eye

δε σε ξερω δε με ξερεις και ας φροντισουμε να μεινει ετσι

Στην περιπτωση ομως που το λες  για καλο και δεν φτανει το μυαλο σου πιστεψε με δεν υπαρχει τιποτα πονηρο απο πισω..

Αν θες μπορω να σου εξηγησω μιας και εισαι modulator του forum μεσω pm h τηλεφωνικα δεν εχω κανενα προβλημα

Ο σκοπός δεν είναι να εξηγήσεις σε εμένα, αλλά σε όλους μας. Όπως είπες, δεν σε ξέρω και δεν με ξέρεις, συνεπώς δεν χρειάζομαι εξηγήσεις σε προσωπικό επίπεδο.

Επίσης... με απειλείς ή μου φάνηκε;

Mea Culpa

με ειρωνευτικες η μου φανηκε?

Οσον αφορα το serial number...αφου θες να σου εξηγησω θα το κανω

Το αποκλειεις να δεις σε κανα μηνα το οργανο να πουλιεται εδω μεσα?

Εγω οχι

Εγω οχι

Ούτε εγώ, αλλά ειλικρινά δεν καταλαβαίνω πώς σε προστετεύει το να μη λες το serial...

Περιμένεις δηλαδή να βγει αγγελία, και να πας να δεις αν είναι το δικό σου KORG και να τον πλακώσεις;

Ίσα ίσα, που αν έδινες το serial, είναι πιο πιθανό κάποιος να στο βρει, παρά έτσι...

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην αναζήτησή σου ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

καλα θα κανεις φιλε αν ειναι οκ το οργανο να δωσεις το serial number αλλιως δυσκολο να σε βοηθησει καποιος...ελπιζω παντως να το βρεις το συντομοτερο.

hit that perfect beat everyday !!!

με ειρωνευτικες η μου φανηκε?

Σου φάνηκε. Δεν ειρωνεύομαι ποτέ σε σοβαρά ζητήματα.

Εγω οχι

Και βέβαια το αποκλείω. Αν πίστευα ότι είμαι ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους θα την έκανα με ελαφρά πηδηματάκια. Αλλά η ουσία είναι αλλού: μόνος σου λες ότι αποκλείεται αυτός που το πήρε να ξέρει να κάνει reset στο όργανο. Νομίζεις ότι εδώ μέσα υπάρχει κάποιος που δεν ξέρει να κάνει αυτή τη δουλειά; Σοβαρά μιλάς τώρα; ΄Αρα, ακόμη και σε αυτή την περίπτωση, η παροχή του serial number θα ήταν η μόνη σου ασφάλεια.

Δεν καταλαβαίνω γιατί τα παίρνεις μαζί μου επειδή σου λέω τα αυτονόητα.

Mea Culpa

τα πηρα μαζι σου διοτι ενιωσα τον τροπο σου απαξιωτικο

αν δεν ισχυει κατι τετοιο το παιρνω πισω

Επι της ουσιας λοιπον επειδη εδω μεσα εχω κανει φιλιες

αλλα εχω γνωρισει και ατομα τα οποια δεν ειναι και οτι καλλιτερο ειναι τουλαχιστον αφελες απο μερους σου να μου λες οτι ενα forum ειναι γεματο καλα παιδια...Στην πλειοψηφια μας μπορει να ειμαστε ολοι καλα παιδια αλλα υπαρχει και η αντιπερα οχθη...

Ημαρτον δηλαδη υπαρχουν καποιες χιλιαδες μελη και αλλοι τοσοι που "τσεκαρουν" το forum δεν μπορει να ειναι ολοι Παναγιες!!

Και γω το θεωρω απιθανο να ξερει ο κλεφτης τι κανει το οργανο αρα και να μην ειναι συνforuμιτης(εχω δωσει στοιχεια πως μπορει καποιος να το αναγνωρισει το οργανο) αλλα εστω οτι υπαρχει μια πιθανοτητα να ειναι καποιος απο εδω μεσα...να μην ειμαι καλυμενος ουτωςωστε να μην πουληθει μεσω του forum?

Και οσων αφορα την φερεγγυοτητα μου σε αυτα που λεω(επειδη eye την εθιξες...)σε πληροφορω  οτι

οσοι με γνωριζουν απο εδω μεσα δεν εχουν να πουν τιποτα για αυτην και οσοι δε με γνωριζετε ως Speedheel σιγουρα με γνωριζεται απο το επαγγελμα που ασκω και λιγο πολυ εχω γνωριστει με ολους εδω μεσα....

Ειμαστε σοβαροι ανθρωποι και οχι παιδακια...

ας σταματησει η κοντρα μας εδω λοιπον και αν ειναι δυνατον να συνεχιστει η αναζητηση του οργανου...

αν ειναι να συνεχιστει η κοντρα καλλιτερα σε παρακαλω "κατεβασε" το thread να τελειωνουμε

Φιλικα(παντα)

Νικος

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου