SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Λοιπον το Σαββατο το πρωι στη συμβολη των οδων Πατουσα - Σολωνος παραβιαστηκε αυτοκινητο και εκτος των αλλων εκλαπη και ενα Κorg M3 Rack ηρθε η συμανση πηρε δακτυλικα αποτυπωματα και εγιναν ολες οι προβλεπομενες κινησεις Τωρα γιατι τα λεω αυτα? Κατα 99 % το οργανο το εκλεψε καποιος/καποιοι τοξικομανης/τοξικομανεις κατι το οποιο ειναι συνηθες φαινομενο στην συγκεκριμενη περιοχη.Επισης ειναι συνηθες τα οργανα που κλεβονται να τα "σκοτωνουν" για 50-100 € στο Μοναστηρακι-Σχιστο η και ακομα οσοι ειναι θρασεις μπαινουν στα μουσικομαγαζα των Εξαρχειων με σκοπο να τα πουλησουν στα καταστηματα.Το γνωριζω διοτι σε ενα απο αυτα δουλευω και εγω και μου εχει συμβει απειρες φορες serial number του οργανου υπαρχει Οποιος εχει καποια πληροφορια σχετικα με καποιο τετοιο οργανο που πουληθηκε η οτιδηποτε αλλο σχετικο θα το εκτιμουσα Μουσικοι ειστε καταλαβαινεται το προβλημα μου και ειδικα οταν ΕΙΝΑΙ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΔΟΥΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΕΧΑΣΑ ΚΑΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΑ MH Γ......... Y.Γ.Λεμε τωρα οποιος μου φερει τον τυπο δεμενο ειλικρινα του χαριζω το οργανο και του δινω και λεφτα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Ευχαριστω http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 κριμα ρε φιλε... μακαρι να τον βρεις... βαλε και το serial ομως να εχουμε το νου μας γενικοτερα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 .... Y.Γ.Λεμε τωρα οποιος μου φερει τον τυπο δεμενο ειλικρινα του χαριζω το οργανο και του δινω και λεφτα ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΩ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ Ευχαριστω Απαράδεκτον. Τι ζητάς? Να βρεις το όργανο ή να δείρεις κάποιον? Ευχομαι να βρεθεί το όργανο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω για τη συμπαρασταση man θα προτιμησω το serial να μη το δημοσιευσω για πολυ συγκεκριμενους λογους το οργανο να συμπληρωσω μπορει να αναγνωριστει απο τα εξης. 1) το οργανο ηταν μεσα σε μια θηκη πεταλιων κιθαρας Electro-Harmonix 2)στη μπροστινη θηκη ειχε ενα sustain pedal Clavia 3)Στο Bank-A σε Combi mode τα πρωτα Combis τα εχω ονομασει Big in Japan,ORGAN,SOLO,Here I go Again κτλ κτλ Το λεω αυτο γιατι ο τυπος αποκλειεται να ξερει πως να του κανει factory reset Ειλικρινα ευχομαι το οργανο να το εκλεψε κιθαριστας και να εφαγε το ξενερωμα της ζωης του οταν ειδε οτι ειναι Synth και να μην το εφαγε ενα απο αυτα τα δυστηχησμενα πλασματα που κλεβουν οτι βρουν για μια δοση...απο τη μια τους βριζω και απο την αλλη τους λυπαμαι..... anyway http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Κρίμα ρε φίλε, μακάρι να το βρεις, αλλά κ εσύ μην το αφήνεις στο αυτοκίνητο.... αφού μόνος σου το λες ότι έχεις δει πόσα γίνονται :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 ηταν η πρωτη φορα που κατεβηκα με το αμαξι στη δουλεια μου μετα απο ενα χρονο man Ηταν για να γινει http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Αυτος ειναι ο χειροτερος εφιαλτης μου. Μακαρι να εισαι τυχερος και να το βρεις. Ξεσκονισε χρυση ευκαιρια, μαγαζια που αγοραζουν μεταχειρισμενα. 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
toniiskorg Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 κριμα ρε φιλαρακι .......ευχωμαι ολανα σου πανε δεξια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SPEEDHEEL Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω ρε [παιδια για τη συμπαρασταση και γω αυχομαι να αλλαξει κατι γιατι ενος κακου μοιρια επονται και εχουν ερθει πολλα κακα μαζεμενα μεσα σε 2 μερες... αν ακουσει κατι καποιος.... Του στυλ "πω πω ρε συ ενας κολητος βρηκε ενα Korg 100 € Στο Μοναστηρακι απο ενα τυπο που το σκοτωνε" καλο ειναι να το πει... Τουλαχιστον να εχουμε την περιγραφη του κλεφτη... http://www.facebook.com/group.php?v=info&ref=searc Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω ρε [παιδια για τη συμπαρασταση και γω αυχομαι να αλλαξει κατι γιατι ενος κακου μοιρια επονται και εχουν ερθει πολλα κακα μαζεμενα μεσα σε 2 μερες... αν ακουσει κατι καποιος.... Του στυλ "πω πω ρε συ ενας κολητος βρηκε ενα Korg 100 € Στο Μοναστηρακι απο ενα τυπο που το σκοτωνε" καλο ειναι να το πει... Τουλαχιστον να εχουμε την περιγραφη του κλεφτη... Και τι να την κάνουμε ρε Speedheel; Είσαι λίγο ακατανόητος φίλε. Το μόνο πράγμα που θα δικαιολογούσε την αναφορά σου στο δυσάρεστο αυτό περιστατικό, θα ήταν να έδινες το serial number, ώστε ΑΝ κάποιος από εμάς πέσει πάνω στο όργανο, να το αναγνωρίσει. Όλα τα άλλα είναι λίγο "κοριτσίστικα", του στυλ "αχ, γλυκειά μου τι έπαθες" και "κοίτα τους αλήτες" κλπ. Εσύ λες όμως ότι έχεις πολύ συγκεκριμένους λόγους για να μην γράφεις το serial number, αλλά (δυστυχώς) κανένας από τους λόγους που μπορώ να σκεφτώ δεν σε καθιστά συμπαθή. Πως να σε βοηθήσουμε λοιπόν; Τι στην ευχή του θεού περιμένεις να κάνουμε; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση