Maow Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Νοεμβρίου 2008 Επειδή όλοι κατα καιρούς έχουμε τις.. φλασιές μας, ποιά καλά ωραία και εύκολα τραγούδια για φωνή & πιάνο έχετε να μου προτείνετε? Όσο πιο εύκολα για τη φωνή είναι τόσο καλύτερα, το πιάνο το παλεύουμε :Ρ. Και όσο πιο γνωστά τόσο το καλύτερο. Ευχαριστώ! EDIT: Παραδείγματα αυτού που ζητάω Imagineαπό Lennon, Let it be απο beatles Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 απο Beatles είναι επίσης εύκολο το Hey Jude, τώρα για μένα τα ελληνικά έντεχνα είναι τα περισσότερα εύκολα στο πιάνο καθώς είναι κυρίως συγχορδίες. Π.χ. πυξ λαξ - Όλο μ'αφήνεις να σε αφήσω, να κοιμηθούμε αγκαλιά, αρκετά του κραουνάκη κλπ. Αν θυμηθώ εύκολα απο ξένα θα επανέλθω! http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jeremy Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Karma Police (Radiohead)...Δεν το λες και εύκολο αλλά νομίζω αξίζει τον κόπο! Είναι και κομματάρα! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Πάρα πολλά αλλά άντε να τα γράψω ;D (σοβαρά ήταν βοηθητικό αυτό τώρα; Ντροπή, Νικόλα!) Elton John: Goodbye yellow brick road Your song Corcodile rock Beatles: Live and let die and many more :P Getting away with it all Pyramid song NY state of mind The boxer Sound of silence JEalous guy Stand by me Bridge over troubled water Perfect day Spread your wings (Queen) All dead, all dead (queen) Man on the moon Candle in the wind Good vibrations (oxi monos, etsi ;D) Wise men Against all odds Come undone Exit music (for a film) Feel Anglels Street spirit Everybody hurts Wonderful tonight My way (Sinatra) All by myself Always on your side (wildflower) My immortal Everything I do, I do it for you (*ahem* :P) It must be love Karma Police Speed of sound No bravery Beautiful The man who sold the world She's always a woman to me Lemon Tree Sorry seems to be the hardest word Yesterday Mrs. Robinson Penny Lane Life in a glass house LEnningrad One with or without you I don't like Mondays Don't stop me now My baby just cares for me White flag Viva la viva Dust in the wind Violet hill Unchained melody κλπ, κλπ... (τράβηξα έξω το φάκελο με τους στίχους!) Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maow Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ παιδιά για τις απαντήσεις! Νικόλα είσαι μεγάλος. Έχω να μαθαίνω μέχρι να γεράσω. Πάντως άλλη αίσθηση να παίζεις και να τραγουδάς ταυτόχρονα. Δύσκολο, αλλά ρε παιδί μου, άλλη αίσθηση.. Πωρώνεσαι :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ohhai Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 RESPECT στον Νικόλα! ;D Είναι πάνω κάτω όσα σκόπευα να αναφέρω απο ξένα με εξαίρεση κάποια που δεν ξέρω. ::) Μια που πλησιάζουν και χριστούγεννα να προτείνω και το All I want for christmas is you στο πιάνο είναι πολύ καλό και μπορεί να φέρει κέφι στην παρέα http://yfrog.com/1nflashtk2j Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση