kuiz Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Γειά χαρά... Μια ερώτηση..Κάνω export audio στο Ableton live και ενώ έχω βάλει κάποια FX π.χ. reverb,delay στο wav αρχείο δεν ακούγοντε καθόλου...Κανένα ίχνος FX...Μήπως μου ξεφεύγει κάτι η θέλει ρύθμιση απο τα preferences?? Ευχαριστώ... '' Experimentation Connecting Musicians... '' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Κάνεις export το master ή ξεχωριστά τα tracks? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kuiz Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Κάνεις export το master ή ξεχωριστά τα tracks? Master...Λάθος..? '' Experimentation Connecting Musicians... '' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
edessaios Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Δεν ξέρω μήπως πρέπει να αλλάξεις κάτι.Και εγώ μαθαίνω ακόμη... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση