JAM Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Δεν είναι Rat. Θα περιμένω να απαντήσει και ο superfunk (αλήθεια που βρίσκεται ?), και μετά θα το αποκαλύψω... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2005 Οι μόνες άλλες εκδοχές που μου έρχονται στο μυαλό είναι το OD-1 και το TS-9, με πιθανότερο το πρώτο. Ας περιμένουμε τον Superfunk. url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2005 Ούτε ! TS-9 χρησιμοποιώ σε όλο το υπόλοιπο κομμάτι εκτός απο τα σημεία αυτά...που είναι αυτός ο superfunk (όχι τιποτα άλλο, αλλά θα εκνευριστεί αν δεν τον περιμένω)? www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 26 Ιουνίου 2005 Υπομονή για την επιστροφή του superfunk που αναμένεται λίαν συντόμως. Καλοκαίρι γαρ και απ' ότι φαίνεται κάνει και αποτοξίνωση από την οθόνη. Πολύ καλή δουλειά πάντως jam. Keep up the good work. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 μπας και ειναι το DS1?(αλλοιώς ας το παρει το ποτάμι...) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2005 Χάσατε όλοι ! Είναι...fuzz fuctory του ZVEX ! (καταπληκτικό πετάλι), βασικά περίμενα έστω ένας να πει fuzz-face (αρκετά κοντινά). Ps – superfunk καλοσώρισες ! www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Ανεβάζω 3 νέα κομμάτια από το live που έγινε στο festival "Ευρωπαϊκή Μέρα Μουσικής" στις 21 Ιουνίου 2005, στην Τεχνόπολις. Πρόκειται για τα: voglia de ritmo (intraVenus) never let go (camel) stray cats (stray cats) Μπορείτε να τα κατεβάσετε και από το site : www.intravenus.gr Στα πλήκτρα είναι η Χριστίνα Αλεξοπούλου (που αντικαθιστούσε τον Νικο Τζανετόπουλο) Περιμένω τα σχόλιά σας... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Mπράβο για μία ακόμη φορά JAM!!! Μοναδική παρατήρηση...το κομμάτι των Stray Cats (που λέγεται "Stray Cat Strut", έτσι για την ιστορία :D Είμαι σπασίκλας, το ξέρω.........) θέλει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ κιθάρα με τρέμολο... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electrictabs Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 μορφή και πάλι. άψογοι... Και ένα τεστακι-quiz για τους συνάδελφους κιθαρίστες...(αρέσουν στον superfunk αυτά' date=' ξέρω...) : Tι πεταλάκι χρησιμοποιώ για τον κάφρικο-σκληρό ήχο που έχω στο 1ο και 3ο solo ? όποιος το βρει, θα του κάνω ένα κλώνο δώρο... (απ΄το τεστ εξαιρούνται οι toneless και electritabs επειδή ξέρουν...)[/quote'] άμα κάνω login με άλλο nickname και απαντήσω σωστά παίζει να κερδίσω ή έπεσα στη χύτρα όταν ήμουνα μικρός? :lol: φτου μόλις τώρα πρόσεξα ότι το αποκάλυψες... :x Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 OP Share Δημοσιευμένο 27 Ιανουαρίου 2006 Elavd...πρόσεξε γιατί σε βλέπω κάποια στιγμή με κιθάρα με διπλούς μαγνήτες και θα τρέχεις να σβήνεις posts... :wink: Παρεπιπτώντος, για το συγκεκριμένο κομμάτι έχω φτιάξει έναν φοβερό ήχο με μόνα πετάλια τα : dan armstrong compressor, tremolo-wiggler (EHX) και equalizer...δυστυχώς σε αυτό το live δεν είχα κανένα απ'τα 3... Ευελπιστώ στο επόμενο live να γραφτεί... electritabs...άσε τον Uderzo και τα Asterix και κάτσε να περάσεις κανα μάθημα... :twisted: www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση