JAM Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Με χαρά σας ανακοινώνω την ολοκλήρωση του καινούριου κομματιού μας “odyssey”. Μπορείτε να κατεβάσετε το mp3 εδώ http://users.ntua.gr/el03327/odyssey_demo.zip ή από το site μας : www.intravenus.gr Περιμένω σχόλια και κριτικές. www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Jam, πολύ ωραίο το κομάτι σας. Είναι γεμάτο με θέματα και μουσικές ιδέες που άλλοι θα τις χρησιμοποιούσαν για να γεμίσουν έναν ολόκληρο δίσκο. Θα κάνω και μία παρατήρηση: αυτό το είδος σύνθεσης λειτουργεί καλύτερα όταν δίνεις περισσότερο χρόνο σε κάθε ένα από τα sections του κοματιού. ¶λλες παρατηρήσεις: α) Η εισαγωγή είναι απαραίτητη, αλλά θα έπρεπε να διαρκεί περισσότερο ώστε να υπάρχει ομαλότερη μετάβαση στο πρώτο κανονικό section. Επίσης, ο ατμοσφαιρικός της χαρακτήρας δεν επιτυγχάνεται πλήρως στο ελάχιστο χρονικό διάστημα που της διεθέτετε. β) Το ίδιο ισχύει για τα υπόλοιπα sections. Θα έπρεπε να υπάρχει ομαλότερη μετάβαση μεταξύ τους και λίγος περισσότερος αέρας σε καθένα από αυτά, προκειμένου να δοθεί η ευκαιρία σε όλα τα όργανα να πουν τη γνώμη τους για κάθε ένα από τα θέματα. γ) Το πνευστό ελπίζω να γίνει μόνιμη προσθήκη στο γκρουπ. δ) Το πιανό καλό είναι, αλλά εγώ θα το είχα μιξάρει χαμηλότερα. Keep them coming. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BRAIN Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 jam μου άρεσε το κομμάτι σας ωραία δουλειά και με όμορφες επιροές σίγουρα θα ακούτε eloy, camel, jane και ο πνευστός βαλκανικές μπάντες με χάλκινα, ωραίο πάντρεμα ήχων. Σας εύχομαι τα καλίτερα. brain Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Φοβερό! Την πρώτη φορά που το άκουσα δεν μου άρεσε η εισαγωγή αλλά μετά από 2-3 ακροάσεις μου αρέσει... Υπάρχει τίποτα άλλο ν'ακούσουμε? Κανένα demo? http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Πολυ ωραία μίξη ιδεών και ήχων.Ευχάριστο στο αυτί :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Πάρα πολυ καλό!!! Μπράβο ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Κατ'αρχήν να σας ευχαριστήσω όλους για τα καλά σας λόγια και τα σχόλια σας ! είναι πολύ σημαντικό για ένα group να βλέπει ανταπόκριση στη δουλειά που κάνει. γ) Το πνευστό ελπίζω να γίνει μόνιμη προσθήκη στο γκρουπ. . Και εμείς το ελπίζουμε...ψάχνουμε καιρό σαξοφωνίστα αλλά πολύ δύσκολο να βρεις κάποιον καλό' date=' που να γουστάρει, και να μην θέλει λεφτά...όποιος γνωρίζει κάτι/κάποιον, ας επικοινωνήσει... Υπάρχει τίποτα άλλο ν'ακούσουμε? Κανένα demo? Έχουμε ηχογραφήσει άλλο ένα κομμάτι το swimming (το πρώτο κομμάτι του συγκροτήματος, και ηχογραφούμε ένα καινούριο τώρα...υπάρχει ηχογραφημένο live. Μπορείτε να τα κατεβάσετε απο το site στο section mp3. www.intravenus.gr σίγουρα θα ακούτε eloy' date=' camel, jane και ο πνευστός βαλκανικές μπάντες με χάλκινα, ωραίο πάντρεμα ήχων. [/quote']Εγώ προσωπικά είμαι fan των camel, παλιότερα και των eloy (oi jane ποιοι είναι ?). Αλλά γενικά στην μπάντα υπάρχει ποικιλομορφία στη μουσική που ακούει καθένας: jazz,fusion,ethnic,progressive rock... www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Jam θα με ενδιέφερε να μάθω πώς γράφτηκε αυτό το κομμάτι... Το συνέθεσε κάποιος εξ ολοκλήρου ή ξεκίνησε σαν μια ιδέα που στην πορεία εξελλίχθηκε από όλους? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yannis Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 jam πολύ ενδιαφέρον, όντως... θα συμφωνήσω με κάποιους από τους συν-φορούμίτες πως ίσως θα χρειαζόταν περισσότερο "αέρα" ανάμεσα στα θέματα. Επειδή ακριβώς είναι πολλά και διαφορετικά θέλουν χρόνο για να τα χωνέψει ο ακροατής - στην μουσική σας διάρκειες κομματιών δεκάλεπτες μου φαίνονται λογικές, καθώς τα κομμάτια θέλουν τον χρόνο τους για να αναπτυχθούν. keep on the good work, τι άλλο να ευχηθώ... Γιάννης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 21 Ιουνίου 2005 Jam το κομμάτι είναι πάρα πολύ ωραίο, η παραγωγή άριστη και οι παίχτες σκίζουν. Ο σαξοφονιάς ιδιαίτερα τεχνικός, και το rhythm section (μπάσο τύμπανα) δεμένο και με φοβερές εμπνεύσεις. Μπράβο που βγάζετε τέτοια μουσική!!! Κάτι υποκειμενικό θα σου πω, που μπορείς άνετα να μη το λάβεις καθόλου υπ΄όψη σου, γιατί δεν έχω καμιά διάθεση να επέμβω στην έμπνευσή σας. Όλο το κομμάτι περίμενα τη στιγμή που σαξ και κιθάρα θα συναντιόντουσαν και θα κάναν μια φρασούλα μαζί. Φευ, αυτή δεν ήρθε ποτέ... Μπράβο σας και πάλι. Συνεχίστε έτσι. :D Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση