The Genius Loci Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 (αν ΔΕΝ "σκεβρωνε",λαθος ορισμος τα μπρατσα δεν σκευρωνουν απλα "παιρνουν", θα επρεπε να ανησυχεις με 30 βαθμους διαφορα... ;D,αλλα γιατι σε ανησυχει αυτο?Το truss rod δεν δουλευει σωστα?) Οι Vigier δεν έχουν truss rod SF. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Οι Vigier δεν έχουν truss rod SF. το ξερω,δεν μιλαω για τις Vigier αλλα για κιθαρες με παραδοσιακα ξυλινα μπρατσα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panorios Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 23 Ιανουαρίου 2010 Ορκίζομαι δεν την έχω ρυθμίσει ποτέ 10 χρόνια τώρα, δεν έχει σκεβρώσει καθόλου ,την έχω πάντα εκτός θήκης δεν την προσέχω γενικά . Είχα 6 ηλεκτρικές κιθάρες πριν από αυτή (και κάμποσες ακουστικές) σας λέω ,αυτό που συμβαίνει με το όργανο είναι πρωτοφανές . Τώρα, σε ταξίδια εκτός Ελλάδος δεν την έχω πάρει αλλά έχει περάσει δύσκολα εντός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση