takis Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 κωστα αυτα δεν μας τα ειχες πει...δεν εχουμε πει να τα λεμε ολα μεταξυ μας;;;τωρα που θα κατεβεις κερκυρα θα σε τιμωρησω αναλογως αντε συντομευσε λιγο την αφιξη σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Αλλη εταιρια εκτος της Vigier φτιαχνει αταστες κιθαρες?? :?: :roll: "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 ...αν δεν με απατά η μνήμη μου η G&L... endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2005 Και εγώ η G&L νομίζω αν και έχω δεί και μια ΙΒΑΝΕΖ άταστη(μάλλον κατα παραγγελία) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 ...αν δεν με απατά η μνήμη μου η G&L... Κοιταξα στο site της G&L και δε βρηκα κατι..... :cry: Αληθεια ποσο κοστιζουν οι vigier και απο που τις αγοραζει κανεις??? κανενα Link αν γινεται(οχι το official της vigier!!!) "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wintermute Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Antiproswpos ths Vigier einai o Nakas. H atasth an thumamai kala, kostizei gurw stis 2000E. Giati exeis faei tetoio kollhma me thn atasth? Pisteuw oti pareinai ekseidikeumeno organo. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Μπορεί το παλικάρι να βαρέθηκε τα τάστα και να ψάχνει νέους τρόπους έκφρασης :D :D Εμένα πάντως μου αρέσει αυτό το legato feeling που δίνει η άταστη You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 κοιταξτε παιδες...... 1) Εγω ειμαι αχρηστος κιθαριστας......... κυριολεκτικα!! 2) Μου αρεσει απιστευτα αυτο το οργανο (κιθαρα)..... και επειδη ακουω πολυ ανατολιτικη μουσικη με ουτι και τετοιου τυπου (αταστα) οργανα θα ηθελα να πειραματιστω πανω σε αυτη τη μουσικη με κιθαρα (αταστη).... 3 (και τελειος ασημαντο) ) ειναι το σολο που κανει ο VAI στο G3 στο Denver με το αταστο απο τα τρια μπρατσα.....Ο ηχος και το feeling (φανταζομαι) ειναι απιστευτα..... Αυτοι πιστευω πως ειναι οι λογοι που με οθουν να παρω μια αταστη στο ααπποοττεερροο μελλον..... και αν υπηρχε κατι σε πιο φτηνο δε θα με χαλαγε καθολου......δε ζηταω hi-end καταστασεις....ειμαι πολυ βολικος, μου αρεσουν τα πανταααα...... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 ε τοτε ξεχνα την,ειναι λιγο ακριβη για λιγες φορες ξεκαβλ.....α.. οντος γυρω στα 2000 παιζει (αλλα αξιζει) εγω μιλουσα για τις "ταστομενες" (πως τα λεω ο ατιμος :D ) προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2005 Sorry goat , Fernandes ήταν... :roll: Σου βρήκα τι θα κάνεις το υπόλοιπο της μέρας σου... :lol: http://www.unfretted.com/loader.php?LINK=main endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση