gpiad Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω ρε παιδια μαλλον εισασταν ατυχοι εγω αλλαξα χορδες μονο,μετα την τσεκαρα ξανα και ηταν Οκ anyway το θεμα που θηγω ηταν και καλα η υπηρεσια που πηγε να μου πουλησει ενω ηταν σχετικα ηταν ετοιμο το οργανο.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Νοεμβρίου 2008 δεν ξερω ρε παιδια μαλλον εισασταν ατυχοι εγω αλλαξα χορδες μονο,μετα την τσεκαρα ξανα και ηταν Οκ anyway το θεμα που θηγω ηταν και καλα η υπηρεσια που πηγε να μου πουλησει ενω ηταν σχετικα ηταν ετοιμο το οργανο.. ;) Κοίταξε, όταν πας σε μια αντιπροσωπία να αγοράσεις αυτοκίνητο, με ένα καροτσάκι λεφτά μαζί σου, έχεις την ελάχιστη απαίτηση να το παραλάβεις καθαρό μέσα έξω, με σωστές πιέσεις στα λάστιχα και με αρκετή βενζίνη για να φτάσεις στο πλησιέστερο βενζινάδικο. ;) Και φυσικά όλοι κάνουν κάποιο "δωράκι", ας είναι και ένα σετ πατάκια... Θέλω να πω ότι θεωρώ αυτονόητη την "υπηρεσία" του βασικού setup (φρέσκες χορδές, κούρδισμα, intonation, ύψος μαγνητών/χορδών, βέργα) από ένα κατάστημα, μια δουλειά που κοστίζει 3 ευρώ και 10 λεπτά χρόνου, όταν αγοράζεις από κάποιο κατάστημα. Από το online κατάστημα μπορεί να μην είσαι τόσο τυχερός. Έχεις δίκιο ότι αυτή η υπηρεσία είναι ανόητο να "πουλιέται" πάντως. Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Μολις εκανα την πρωτη μου παραγγελια στον Thomann, και περιμενω την παραλαβη.Μεχρι στιγμης,αψογη,φιλικη και γρηγορη εξυπηρετηση.... Αυτο,οχι για "φτηνοτερα",αλλα γιατι εκει υπηρχε το αντικειμενο που ηθελα... Και προσωπικα,οταν θελω κατι,το θελω τωρα,και το πληρωνω οσο αξιζει... Βαρεθηκα αυτο το "δεν το εχουμε,να το παραγγειλουμε"!(Το δεχομαι απο μικρα μαγαζια,οχι ομως απο dealers) ..και περιμενε να εκτελωνισουμε... Επισης βαρεθηκα την υπεροπτικη συμπεριφορα ενος μεγαλου ποσοστου πωλητων (!) που με υποτιμησαν χωρις να εχουν ιδεα ποιος ειμαι,τι δουλεια κανω και κυριως...ποσο καλα την κανω αυτη τη δουλεια...! Αλλα αστο αυτο,το χειροτερο ειναι γενικο στην Ελλαδα... εχουμε την ταση να υποτιμουμε οποιον δηλωνει αγνοια για κατι... Ευτυχως,βλεπω οτι με τη νεα γενια αυτο αλλαζει.. Οσον αφορα τα οργανα τωρα, δεν πιστευω οτι αυτο το ενα ταστο που τριζει (η ολα) περασε απαρατηρητο απο τον τελικο ελεγχο... Οποτε, καποιος στην αλυσιδα κατασκευαστη-καταναλωτη (και σιγουρα οχι ο καταναλωτης), εχει "λερωμενη τη φωλια του".... Αφου λοιπον εχω δει και την Ελληνικη και την Γερμανικη πραγματικοτητα,(εζησα και εμαθα τη δουλεια μου εκει) θα μου επιτρεψετε να εμπιστευομαι τον "Thomann" μεχρι αποδειξεως του αντιθετου! Μετα τιμης, και χαιρω πολυ, το Yann που ειναι new ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 ..... :'(...... Σημερα παρελαβα το "Thomann" πακετο μου......ΑΔΕΙΟ!!! Και τελικα,αποδεικνυεται το αντιθετο που λεγαμε..... Ε,οχι και τελειως αδειο,ειχε μεσα τα πεντε "fretboard guard" λαμακια, και τα χαρτια... ΤΟ ΣΕΤ ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΟΜΩΣ,...ΑΦΑΝΤΟ!! Το "αμπαλαααζζζζ"... για κλαμματα...μπαινουν και βγαινουν ελεφαντες, οι μαγνητες μου γιατι να μεινουν μεσα?... Μοιαζει να φιαχτηκε για να χασει το περιεχομενο του,..η.... ...για να φαινεται οτι εχασε το περιεχομενο του??? Μπορει δηλαδη να μην μπηκαν ποτε οι μαγνητες μου στο πακετο???? Και τι πακετο...για 2 μονο μαγνητες... α,ναι...και τα λαμακια που να τα εβαζαν... Ο "Thomann" ειναι ηδη ενημερος,....και εγω ανημερος.... Να δουμε την απαντηση (αν θα υπαρξει)..... PS: (που'σαι): O μαγνητης μπροστα στην κουτα δεν εχει καμμια σχεση μαζι της,και ουτε που θελει να την ξερει. Τον εβαλα εκει παρα τη θεληση του,για συγκριση μεγεθων... ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Για πρώτη αγορά...για γουρλής μου φαίνεσαι!!!!!! Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Φίλε yann, 1. Εφόσον γράφεις την εμπειρία σου και όχι τους "Αλεξανδρινούς Βασιλείς", μη γράφεις στίχους. Προσπάθησε να είσαι ευανάγνωστος. 2. Όταν υποστηρίζεις μία άποψη με θέρμη και στο επόμενο μήνυμά σου την αναιρείς, εκτίθεσαι και χάνεις την αξιοπιστία σου. Προσωπικά θα αδιαφορούσα, αλλά εφόσον τα μηνύματά σου περιέχουν κατηγορίες / υπόνοιες για κάποιους εμπόρους (το #1 για τους Έλληνες, το #2 για το Thomann), θα έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Για πρώτη αγορά...για γουρλής μου φαίνεσαι!!!!!! Α,εγω και ο Μητσοτακης ειμαστε... Οποτε θελεις να βρεξει,πες το και θα'ρθω να βγαλω... λογο! :) ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 μηπως το ανοιξαν οι serlock holmes των ΕΛΤΑ μπας και βρουν καμια βομβα? μηπως τα εχει στειλει χωριστα? αν και δεν εχω παρει απο Thomann, εχω διαβασει οτι αρκετες φορες στελνουν σε χωριστες συσκευασιες διαφορετικα αντικειμενα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
yann Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Φίλε yann, 1. Εφόσον γράφεις την εμπειρία σου και όχι τους "Αλεξανδρινούς Βασιλείς", μη γράφεις στίχους. Προσπάθησε να είσαι ευανάγνωστος. 2. Όταν υποστηρίζεις μία άποψη με θέρμη και στο επόμενο μήνυμά σου την αναιρείς, εκτίθεσαι και χάνεις την αξιοπιστία σου. Προσωπικά θα αδιαφορούσα, αλλά εφόσον τα μηνύματά σου περιέχουν κατηγορίες / υπόνοιες για κάποιους εμπόρους (το #1 για τους Έλληνες, το #2 για το Thomann), θα έλεγα να είσαι πιο προσεκτικός. Γεια σου Spy! :) Σωστες οι επισημανσεις σου,και καλοδεχουμενες,ομως 1.Εχω την ταση να γραφω οπως μιλαω,ειμαι παντα αντικειμενικος (αφου δεν εχω κανενα συμφερον ουτε εκπροσωπω κανεναν) και πολυ συχνα αντιμετωπιζω καταστασεις με χιουμορ! 2.Η αποψη που υποστηρηξα στο προηγουμενο ποστ μου δεν ηταν η αξιοπιστια η οχι οποιουδηποτε, αλλα το περιβοητο ρητο μας "Μηδενα προ του τελους μακαριζε".... που εχει πλεον ξεχαστει.... Οι κατηγοριες/υπονοιες για την Ελλαδα ειναι κοινο μυστικο,και αν χρειαστει μπορουν να γινουν και επωνυμες καταγγελιες-δεν κρυβομαι πισω απο ψευδονυμα,τα στοιχεια μου ειναι στη διαθεση του θιγωμενου (αν υπαρχει)! Οσο για τον "Τhomann",θα κρινω οταν τελειωσει αυτο το θεμα,και εως τοτε πορισμα δεν βγαινει. Οπως εχω κανει και με οσους εχω συνεργαστει.... Ειναι ωραια να ειναι καποιος καλοπροαιρετος, και ας "την παταει" ποτε-ποτε.... yann ΔΕΝ αναλαμβανω εργασιες!Ευχαριστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Οσο για τον "Τhomann",θα κρινω οταν τελειωσει αυτο το θεμα,και εως τοτε πορισμα δεν βγαινει. Οπως εχω κανει και με οσους εχω συνεργαστει.... Ειναι ωραια να ειναι καποιος καλοπροαιρετος, και ας "την παταει" ποτε-ποτε.... Τώρα συμφωνούμε απόλυτα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση