Προς το περιεχόμενο

Tonerider : Γνωμες, αποψεις , σχολια και οτι αλλο ξερετε για αυτους.

jacob26

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Οντως οι μαγνητες της ηλεκτρικης κιθαρας δεν ειναι κατι το τοσο πολυπλοκο. Με εξαιρεση μερικους τραγικους μαγνητες σε budget συνηθως κιθαρες (που εσκεμμενα φτιαχνονται τραγικοι λογω μαρκετινγκ) οι περισσοτεροι branded μαγνητες ειναι πολυ καλοι.

Δεν πιστεύω ότι ύπαρχει συνωμοσία πίσω από αυτό το θέμα, δηλαδή φτιάχνουμε επίτηδες σκάρτους μαγνήτες. Απλά ο κάθε κατασκευαστής μπατζετοκιθάρων ψάχνει και αγοράζει κατά χιλιάδες τους πιό φτηνούς μαγνήτες που θα βρει, για να συμπιέσει το κόστος. Λογικό είναι να μην "ταιριάζουν" σε όλες τις κιθάρες που βγάζει, και να ακούγονται σκατά. Π.χ. στην epi lp μου οι μαμά μαγνήτες ήταν κεραμικοί 14k και οι δύο, και αυτό σε μια υποτίθεται all-around κιθάρα.

LEGO people live in houses made of their own flesh.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Προσωπικά οι Tonerider Pure Vintage μου ακούστηκαν λίγο παραπάνω μεσαίοι από ότι θα ήθελα. Κατά τα άλλα, τους θεωρώ αξιοπρεπέστατους μαγνήτες ;)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Δεν πιστεύω ότι ύπαρχει συνωμοσία πίσω από αυτό το θέμα, δηλαδή φτιάχνουμε επίτηδες σκάρτους μαγνήτες. Απλά ο κάθε κατασκευαστής μπατζετοκιθάρων ψάχνει και αγοράζει κατά χιλιάδες τους πιό φτηνούς μαγνήτες που θα βρει, για να συμπιέσει το κόστος. Λογικό είναι να μην "ταιριάζουν" σε όλες τις κιθάρες που βγάζει, και να ακούγονται σκατά. Π.χ. στην epi lp μου οι μαμά μαγνήτες ήταν κεραμικοί 14k και οι δύο, και αυτό σε μια υποτίθεται all-around κιθάρα.

Σωστα...λογω συμπιεσης του κοστους εννοουσα αντι του γενικολογου λογω marketing

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου