bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Άιντε να δούμε και το νέο Ziggy LTD που θα τα "χώνει" λίγο παραπάνω... ;) Ανυπομονώ! :) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Το έχω παίξει!!... ;D (...and I loved it!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Παντως απο χθες τα πεταλια του JAM πωλουνται και απο τον "ναο" του VINTAGE & RARE GTRS στο LONDON.... Αντε και εις ανωτερα! www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Kαι υπήρξε και ανακοίνωση στην Gear Page από τον αντιπρόσωπο Βόρειας Αμερικής και Καναδά!!! Και λέει ότι πολύ προσεχώς θα τα δώσει σε μερικά επιλεγμένα μαγαζιά, με το καναδέζικο 12th Fret να έχει ήδη συμφωνήσει! 8) 8) Άντε να δω και τα επιτεύγματα όλων των παιδιών (Jam, Εlectrictabs, Telegun) σε βιντεάκια του Proguitarshop κι ας πιθάαααααααανω!!! ;D Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 , ίσως με μαγαζιά τύπου JAM guitars ή Vintage and Rare London/Bath κλπ που ασχολουνται με high end προιόντα. Aντε! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Το έχω παίξει!!... ;D (...and I loved it!) Εγώ το έχω όπως και ΟΛΗ τη σειρά!!!! :P :P :P :P Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη, μπράβο www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Εγώ το έχω όπως και ΟΛΗ τη σειρά!!!! :P :P :P :P Πολλά συγχαρητήρια στον Γιάννη, μπράβο Τους μπέρδεψες zappa...για το Ziggy μιλάει ο Longshadow. ;) Μπράβο σε όλα τα παιδιά, καλές δουλειές και καλά ανοίγματα στην παγκόσμια αγορά. :) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Mήπως η πρώτη πρόταση του zappa αναφέρεται στο ziggy και η άλλη στην επιτυχια του JAM? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Mήπως η πρώτη πρόταση του zappa αναφέρεται στο ziggy και η άλλη στην επιτυχια του JAM? Ναι, ίσως. Δεν το κατάλαβα με την πρώτη. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Νοεμβρίου 2008 Ναι ρε παίδες, sorry. Έχω εδώ και λίγες μέρες όλη τη σειρά ctc και Μ'ΑΡΕΣΕΙ. Πολλά μπράβο στο Γιάννη για τις επιτυχίες του στα εξωτερικά. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση