studio54GR Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Dyna-ssoR, TubeDreamer+, Rattler, Chill, WaterFall, Delay Llama, A/B switch, Send-Return jacks Ένα τέτοιο πολυπεταλάκι έχω βάλει στο μάτι..... Αν αξιωθώ θα το αποκτήσω (θέλω να τα ακούσω πρώτα και δυστυχώς είμαι Βόλο).... Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 ειδα καναδυο multipedals του jam στο guitarstore προχτες, οποτε αμα κατεβεις αθηνα.... YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisgr Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 17 Μαρτίου 2009 Dyna-ssoR, TubeDreamer+, Rattler, Chill, WaterFall, Delay Llama, A/B switch, Send-Return jacks Ένα τέτοιο πολυπεταλάκι έχω βάλει στο μάτι..... Αν αξιωθώ θα το αποκτήσω (θέλω να τα ακούσω πρώτα και δυστυχώς είμαι Βόλο).... Εγω πάντως έχω αγοράσει απο Jam ένα multipedal που περιλαμβάνει: TubeDreamer 808, TubeDreamer+, The Chill, Boomster, A/B switch και πραγματικά δεν έχω λόγια.....το λιγοτερο που μπορώ να πω είναι οτι είναι Εκπληκτικο!! :D . Επίσης έχω ένα Wahcho (τρομερό) και ένα Dyna-ssor που με την Tele μου τρομοκρατεί στο περασμά του!! :D :D -=Music is my Aeroplane=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
myrsias Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Go Johnny, go!!! Πραγματικά το αξίζουν τα jam... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Share Δημοσιευμένο 18 Μαρτίου 2009 Από αυτά που άκουσα (τα samples) προσανατολίζομαι σε Dynnassor, Rooster, Fuzz phrasse + κάτι ακόμη όλα σε ένα φυσικά (αν γίνεται). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση