AIF Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα noiz! ;D Χάθηκα για λίγο αλλά ξανά πίσω στο ψάξιμο! Λοιπόν ... τα κλασικά μουσικο-κουσούρια Έχω 600 στο πορτοφόλι και με αγχώνουν .. το ξέρω ότι δεν παίρνω και πολλά , αλλά όλο και κάτι θα βρεθεί. Ηλεκτρονική μουσική με analog ήχους το θέμα. Θέλω (γενικά) - Ένα μικρόφωνο να γράφω είτε από διάφορα όργανα είτε από 'χτύπους' διαφόρων αντικείμενων. - Κάρτα ήχου χωρίς πολλές εισόδους - εξόδους αλλά με καλούς convertores (εξωτερική και μόνο) - Midi controller με πολλά knob - Pad Kontrol style controller - Κάρτα DSP -Ακουστικά και πολλά πολλά άλλα ... Που κατά την γνώμη σας αξίζει να πάνε τα 600? (δηλαδή αν θέλατε αυτά τα πράγματα και είχατε μόνο 600 πως θα κάνατε κουμάντο?) Έχω μεγάλη ανάγκη για ένα καλό σχετικά μικρόφωνο αλλά πάνω από όλα θέλω να φτιάξω και τον ήχο. ΑΛΛΑ. Για dsp δεν φτάνουν ούτε για μεζέ. Για μια καλή κάρτα ήχου ούτε για μεζέ .. Να πάρω ένα rode nt1, έναν behringer rotary bcr2000 και ένα Pad Kontrol? να βγουν έτσι τα 3 από την μέση? Να βάλω και ένα 250άρι καπέλο να πάω σε μια fireface 400? (αλλά πάλι πιστεύω μου είναι περιττή) Να τα κάνω όλα πέρα ΚΑΙ να φορτώσω την κάρτα να πάω σε UAD? ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 με 600 ευρω ουτε για μια εβδομαδα δεν τρως σουβλακια πια... οποτε χτυπα το Sonar 7 producer edition που εχει μεσα της Παναγιας τα ματια http://www.thomann.de/gr/cakewalk_sonar_7_producer_edition_engl.htm και μια M Audio FW 410 & ενα Rhode NT1 (η Studio Project B1) & μια χαρα θα εισαι για αρχη ... www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Superfunk με maudio είμαι τώρα (και δεν ξαναπαίρνω) Για daw είμαι καλυμμένος (live edu - logic ) Edit: Ίσως μια duet και ένα nt2A (να ανέβουμε λίγο σε mic) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 χμμμ.. συνιστώ ψυχραιμία! 8) ;D Μάζεψε κι άλλα λεφτά! Μετά πάρε μια RME ή μια APOGEE.. I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Το nt2a λέει κάργα! Χτύπα κ akg 271 για ακουστικάκια....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NoIzY Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Superfunk με maudio είμαι τώρα (και δεν ξαναπαίρνω) Για ποιόν λόγο?...(δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπειρία με κάρτες, απλά είμαι στο ψάξιμο για αγορά κάποιας και γι αυτό ρωτάω)... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Απλά θέλω να ανέβω σκαλί... και γενικά δεν με τρελαίνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Χτύπα κ akg 271 για ακουστικάκια....... Ο-ΠΩΣ-ΔΗ-ΠΟ-ΤΕ!!! +10 για την πρόταση Μενέλαε! ;) Είναι απλά καταπληκτικά studio ακουστικά για τα λεφτά τους>! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AIF Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον κλείνω εδώ rode NT2-A + pop + στέκα + φρέσκα καλώδια πες 320 akg 150 padkontrol 195 665 Η κάρτα θέλει πακέτο ... η duet μάλλον δεν θα με βολέψει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Για ποιόν λόγο?...(δεν έχω ΚΑΜΙΑ εμπειρία με κάρτες, απλά είμαι στο ψάξιμο για αγορά κάποιας και γι αυτό ρωτάω)... δεν ειναι της...μοδας.... ::) ;D μαμω τις καρτες ειναι η Μ-AUDIO μην ακους κανενα ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση