frunobulax Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Η αλήθεια είναι απλή: δεν μπορείς να πεις όχι σε ένα τέτοιο όργανο, μόλις το αγγίξεις...!!! Παίζω περισσότερα απο 20 χρόνια, τα τελευταία ειδικά έχουν περάσει απο τα χέρια μου πάρα πολλά όργανα, αλλά η huber αυτή, δεν μπορεί να συγκριθεί με τίποτα απο όσα έχω χρησιμοποιήσει...! Μετά απο 3 live λοιπόν μαζί της είμαι σε θέση να πω πως πρόκειται για την μακράν καλύτερη κιθάρα που έχω παίξει. Τα specs της: Alder body με curly maple καπάκι curly maple μανίκι, bolt on tigereye burst color pickups: Haussel vintage HB bridge. Haussel single coil, Haussel Vintage HB neck μερικά extra (χωρίς σημασία, αλλά όμορφα - που κάνουν την διαφορα): maple pickups rings εβένινα κλειδιά 4+2 κλειδιά στο headstock το "custom" της υπόθεσης (σε σχέση με το στανταρ μοντέλο) είναι ο μονοπήνιος στην μέση και το curly maple top. Έχει (κατα τη γνώμη μου) τον καλύτερο humbucker ήχο που έχω ακούσει, που όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο "σκάει" στα καθαρά και ο συνδιασμός με τον μονοπήνιο στην μέση είναι όλα τα λεφτά!!! όλοι οι μαγνήτες σπλιτάρουν απο το push-push ποτενσιόμετρο του tone και έτσι έχεις (με τον 5θέσιο διακόπτη) 5+5 θέσεις!!! Με ένα απλό πάτημα λοιπόν του διακόπτη έχεις μια τέλεια full μονοπήνια κιθάρα που σκάει σαν τέλε!! Η ποιότητα κατασκευής της είναι ΕΞΩΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ!!! δεν θα βρείτε πάνω της ούτε ένα σημείο που να δείχνει "στο περίπου"!! Και αυτό που την κάνει ανεπανάληπτη είναι το καταπληκτικό μανίκι, ευκολόπαικτο και ΠΑΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ!!! με αυτό εννοώ πως δεν υπάρχουν σημεία που κάποια νότα μπορεί να ακούγεται "κάπως". Δεν είμαι ο τυπικός αγοραστής μιας modern κιθάρας (ο vintage ήχος είναι πάντα ο στόχος μου) αλλά αυτό είναι που κάνει απίστευτη αυτή την κιθάρα: μπορεί να βγάλει καθε ήχο... είναι απλά ένα υπερπλήρες όργανο, με τον καλύτερο HB ήχο που έχω παίξει ενώ την ίδια στιγμή μπορεί να μετατραπεί σε μια άψογη μονοπήνια κιθάρα που σκάει κολασμένα! Και πάντα με άψογη αίσθηση στο ΤΕΛΕΙΟ μανίκι. Τέλεια γέφυρα, τέλειο setup (by Ντούκας, από τον οποίον αγόρασα σε μια άψογη όπως πάντα συναλλαγή), μανίκι-ποίημα, απίστευτος ήχος, πανάλαφρη... τι να πω για αυτή την κιθάρα, με κάνει να απορώ πως τόσα χρόνια έπαιζα χωρίς αυτή!!! προσέξτε πόση λεπτομέρεια στο σκάλισμα του ξύλου γύρω απο τα ποτενσιόμετρα και το switch!! το curly maple μανίκι..... τι να πω....!!!! προσέξτε επίσης το τάστωμα... δεν θυμαμαι πως λέγεται αυτό (που δεν βγαίνει το τάστο έξω) αλλά όοπως κι αν λέγεται ο huber το έχει κάνει ανεπανάληπτο!!! λεπτομέρεια στην οποία φαίνονται και τα maple καπάκια των μαγνητών Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Για αυτο μου χαθηκες πουλακι μου...επαιζες αντι να γραφεις στο pc οπως ολοι εμεις οι αχρηστοι... ;D ;D καλοριζικη και πρεπει να ομολογησω και εγω οτι παιζοντας με αρκετες Huber ΕΙΝΑΙ φοβερες κιθαρες (και σιγουρα οι καλυτερες humbucker κιθαρες που εχω παιξει ποτε μου) δυστυχως...εξακολουθουν και μοιαζουν με ..σερβαντες... ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Για αυτο μου χαθηκες πουλακι μου...επαιζες αντι να γραφεις στο pc οπως ολοι εμεις οι αχρηστοι... ;D ;D καλοριζικη και πρεπει να ομολογησω και εγω οτι παιζοντας με αρκετες Huber ΕΙΝΑΙ φοβερες κιθαρες (και σιγουρα οι καλυτερες humbucker κιθαρες που εχω παιξει ποτε μου) δυστυχως...εξακολουθουν και μοιαζουν με ..σερβαντες... ;D ;D ;D ;D ;D σερβάντες αλλά παίζουν ;D ;D ;D γιατρε μου, δεν θα έπαιρνα μια huber αν είχε μόνο την humbucker διάσταση... αλλά αυτή είναι μονοπήνια απιστεύτου!!!! ;D ;D έχω κολλήσει και παίζω συνέχεια, γιαυτό εξαφανίστηκα!!! σκοπεύω να την λιώσω στα live!!!! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Καταπληκτική...αλλά αυτά τα γράμματα πίσω στο head με το μαρκαδόρο!!!!! τι είναι? (με τρομοκρατούν)...απίστευτο νίτρο (νίτρο δεν είναι?) και το δελφινάκι χαλάει όλη την εικόνα. Μπρος τον ήχο των humbs όμως, ας τα παραβλέψουμε Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 απίστευτο νίτρο (νίτρο δεν είναι?) no,poly ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Καταπληκτική...αλλά αυτά τα γράμματα πίσω στο head με το μαρκαδόρο!!!!! τι είναι? (με τρομοκρατούν) όλες οι huber είναι υπογεγραμμένες (μπροστά στο headstock) με μαρκαδόρο απο τον ίδιο (και έχουν πίσω το serial με μαρκαδόρο επίσης) αλλά είναι κάτω απο το βερνίκι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Έυχομαι καλό λιώσιμο! Ωραία και η maple ταστιέρα! Κ.Α.Ι.G.A.M.W.! Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JAM Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 με γειά ! welcome to the club ;) www.intravenus.gr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Νοεμβρίου 2008 Αν και αργησα να το δω, καλοπαιχτο το οργανο. Βαλε και κανενα κλιπακι να την ακουσουμε ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Νοεμβρίου 2008 Αν και αργησα να το δω, καλοπαιχτο το οργανο. Βαλε και κανενα κλιπακι να την ακουσουμε ;) Thanks!!! :) δεν έχω τρόπο να γράψω με μικρόφωνο, αλλά κάτι θα κάνω σύντομα (όσο μπορώ πιο πλήρες!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση