GiorgosVolos Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Μπα.... 180Watt ενισχυτής είναι.... μόνο για συναυλία θα κάνει (δεν τον άκουσα ακόμη) παίζω με τον Super Six Reverb που είναι μικρότερος (σε ισχύ). α δηλαδη θα παιζεις σπιτι σου κ θα σε ακουω κ εγω απο το δικο μου! ωραια ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 έχω κι εγώ ένα παλιό ραδιόφωνο rca δεκαετίας 40 δουλεύει κανονικά, βέβαια δεν πιάνει fm γίνεται να του κάνω πατέντα και να παίζω μέσα από αυτό κάποια άλλη πηγή (το PC ή ένα mp3 player π.χ.); θέλω να φτιάξω δηλαδή ένα line in Γίνεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Δεν θα σ'το συνιστούσα... Προσωπικα δεν θα το άγγιζα το ραδιοφωνάκι. Εξάλλου μάλλον μόνο EVP θα πιάσεις με δαύτο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 evp??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Electronic Voice Phenomena... Μεγάαααλη ιστορία! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
methylene blue Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Νοεμβρίου 2008 α... ok! φαντάζομαι κάτι σαν θόρυβο, παρεμβολές, βόμβο, ufo κλπ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Sozos Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 http://www.thomann.de/gr/hugheskettner_tube_amp_clock.htm Οχι και 700 ευρώπουλα ... 300. Βασικά και τα 300 μου φαίνονται υπερβολικά πολλά. Μηπως το ειχα δει σε κανενα αμερικλανικο σαιτ 700 δολλαρια, γιατι σιγουρα θυμαμαι τον αριθμο 700. Εν πασει περιπτωσει εγω 300 ευρω δεν τα εδινα για ρολοι που δεν φοριεται για να κανεις και μουρη :P :P :P [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 έχω κι εγώ ένα παλιό ραδιόφωνο rca δεκαετίας 40 δουλεύει κανονικά, βέβαια δεν πιάνει fm γίνεται να του κάνω πατέντα και να παίζω μέσα από αυτό κάποια άλλη πηγή (το PC ή ένα mp3 player π.χ.); θέλω να φτιάξω δηλαδή ένα line in Γίνεται; Γιά κοίταξέ το, το πιθανότερο είναι να έχει ήδη.... Φυσικά με ένα καλό (μπλεντάζ) καλώδιο δεν θα βγάλει καθόλου θόρυβο. ;) Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση