Προς το περιεχόμενο

Σαμιαμίδια! Kill em all!

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Help!! :)

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να ξεφορτωθούμε τα σαμιαμίδια?  :o ;D

Ο χώρος που έχω το studio μου είναι ημι-γιαπί και λίγο πριν το καλοκαίρι είχε κάνει εμφάνιση ένα σαμιαμίδι, ε και είπα ωραία, τύχη! Μετά όμως το ένα έγινε 2 και γέμισαν απογόνους (έχω πετύχει 6-7) με αποτέλεσμα να γεμίσει και ο τόπος κάτι σαν κουτσουλιές και να μου σπάνε τα νεύρα!

Μου είναι δύσκολο να σκοτώσω οτιδήποτε είναι μεγαλύτερο από μύγα οπότε ψάχνω κάποια λύση για να τα απομακρύνω.

Ξέρει κανείς τίποτα? Κανα κόλπο από καμια γιαγιά? ;D ;D

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 96
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

α) Πείσε τον εαυτό σου ότι είναι μυγες και σκότωσέ τα

β) Αστα όπως είναι γιατί θεωρούνται καλή τύχη

γ) Αιχμαλώτισέ τα και βάψτα σε διάφορα χρώματα και έτσι θα έχεις ψυχεδελικό heavy metal σκηνικό (ασε που τα φωσφορίζοντα θα έχουν πλάκα)

δ) Αγοράζεις έναν σαμιαμιδοφάγο (ή σκουταρελοφάγο όπως είναι γνωστό σε άλλα μέρη της Ελλάδος)

ε) Δεν έχω ιδέα

στ) Ξέρουν να παίζουν τίποτα;

;D

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Ειδική κόλα που πιάνουν τα ποντίκια (μαγαζιά σιδερικών). Σε ένα χαρτόνι βάζεις από το σωληνάριο και το αφήνεις σε μία γωνία...άοσμη-άγευστη....και πρόσεχε ΠΟΛΥ δυνατή!

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Όντως λένε ότι φέρνουν καλή τύχη, και επίσης τρώνε διάφορα ενοχλητικά έντομα. Στα κακά είναι ότι μάλλον τα πάνε καλά με τις κατσαρίδες (δεν ξέρω γιατί, ότι έχω ακούσει λέω). Ίσως να σκεφτόσουν να'παιρνες ένα φίδι?  ;D  ;D  ;D

Ειδική κόλα που πιάνουν τα ποντίκια (μαγαζιά σιδερικών). Σε ένα χαρτόνι βάζεις από το σωληνάριο και το αφήνεις σε μία γωνία...άοσμη-άγευστη....και πρόσεχε ΠΟΛΥ δυνατή!

σωστος. επισης κυκλοφορει και ετοιμο, μαζι δηλαδη με την βαση (που αλλιως βαζεις εσυ) στα σουπερμαρκετ, και πιανει τα παντα , μεχρι και ποντικια.Δεν τα σκοτωνει , απλως κολανε επανω και μετα εσυ αποφασιζεις...!

Τα σαμιαμίδια οχι μονο ειναι ακινδυνα για τον ανθρωπο (ακομη και να σε περπατησουν, δε θα βγαλεις εξανθηματα), αλλα σου καθαριζουν το χωρο απο τα ζωυφια! Οποτε ασ τα για κατοικιδια σου!  :)

Τα σαμιαμίδια οχι μονο ειναι ακινδυνα για τον ανθρωπο (ακομη και να σε περπατησουν, δε θα βγαλεις εξανθηματα), αλλα σου καθαριζουν το χωρο απο τα ζωυφια! Οποτε ασ τα για κατοικιδια σου!  :)

Σε αυτό το mood ήμουν κι εγώ στην αρχή όταν ήταν 1-2. Άσε που είχαν εξαφανιστεί οι αράχνες και οι μύγες! Αλλά τώρα καθαρίζουν τον χώρο από τα έντομα αλλά το γεμίζουν με τα περιττώματα τους!

στ) Ξέρουν να παίζουν τίποτα;

Ναι!!! Αυτά επικοινωνούν μεταξύ τους με ένα χαρακτηριστικό ήχο. Υπάρχουν μερικές συχνότητες, κυρίως από κιθάρα, που τα κάνει να ανταποκρίνονται! Μακάρι να μπορούσα να παίξω το "μαζέψτε τα και φύγετε από εδώ" στα σαμιαμέζικα!  ;D ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου