cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Η IBANEZ RG370DX ΕΙΝΑΙ ΒΟΛΤ ΟΝ???Η NECK THRU? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Εlavd νομίζω ούτε εγώ μπορώ να το αποφύγω... :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Εγώ είχα βάλει περισσότερα χαμόγελα...Κάποιος μου τα έκοψε... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 ΜΟΥΧΑΧΑΑΧΑΑΧΧΑΧΑΑΑΧΑΧΧΑ. αυτα endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Εγώ τα έκοψα γιατί παραμόρφωναν τη σελίδα. 'Ομως όσο κι αν ψάξετε στη σελίδα της Ibanez θα δείτε ότι δικαίως ο φίλος μας ρωτά. Δεν αναφέρεται πουθενά η απάντηση. Αν και δεν έχω επαφή με το συγκεκριμμένο μοντέλο πάντως είμαι σχεδόν σίγουρος ότι είναι bolt-on. Υ.Γ. Cyberjohnny δεν γράφουμε κεφαλαία! Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dienekes Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Bolt on είναι. Παιδιά επιτέλους, δεν είναι μ@λ@κία ότι ρωτάει το παληκάρι, cool. 8) Σαιμπερτζόνυ, ελπίζω να ακους τις συμβουλές όσων στις δίνουν εδώ μέσα, έχεις να μάθεις πολλά, ακόμα και η πλάκα καλοπροαίρετα γίνεται. Νομίζω... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Bolt on είναι. Σαιμπερτζόνυ' date=' ελπίζω να ακους τις συμβουλές όσων στις δίνουν εδώ μέσα, έχεις να μάθεις πολλά, ακόμα και η πλάκα καλοπροαίρετα γίνεται. Νομίζω... 8)[/quote'] Πάντα καλοπροαίρετα!! :D :D You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2005 Θα σταματήσω να απαντάω με αυτόν τον πράγματι γελοίο και ανούσιο τρόπο όταν τον δω μια φορά να συμμετέχει σε ένα thread που ξεκίνησε ο ίδιος,να μιλάει σαν άνθρωπος βρε παιδί μου...(τώρα που το σκέφτομαι ένα απλό post που να μην τελειώνει με ερωτηματικό αρκεί..) endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cyberjohnys17 Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 23 Ιουνίου 2005 BOLT ON EINAI ΣΙΓΟΥΡΑ????ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΑ 350 ΕURO NECK THRU??? Δεν ειναι καλεσ οι BOLT ON?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση