Προς το περιεχόμενο

Youtube, η γνώμη σας;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Mporoume na kopsoume tis prosopikes epi8eseis, please? Jesus!!!!! :O (Still London, sorry gia ta Greeklish)

Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το http://speech.ilsp.gr/greeklish/greeklishdemo.asp για να κάνεις μετατροπή  ;)

Νικόλα πως πάει το Λονδίνο; Φάε ενα donner kebab για μένα σε παρακαλώ  :D

Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 55
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Εγω δεν εχω εχω προβλημα με το youtube, μιας κ οπως ολοι κατα καιρους ανακαλυψα πραματα πασης φυσεως που δε θα τα εβλεπα ποτε, δεν εχει νοημα να επεκταθω.

Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ μου ενσταση εχει να κανει οτι παρατηρω στο κυκλο μου μια αισθηση, αποβλακωσης με το συγκεκριμενο site εννοοντας μ αυτο οτι πολλοι κολανε σε ομαδικο ή ατομικο επιπεδο με το να βλεπουν διαφορα σκουπιδια μουσικου ή μη περιεχομενου κ μαλιστα ακομα περισσοτεροι αρεσκονται να κανουν ενα ειδος κοντρας για το ποιος θα ανακαλυψει το ποιο <<extreme>> ή τελος παντων το πιο περιεργο videaki, με αποτελεσμα οι περισσοτεροι να καταληγουν να βλεπουν διαφορους τυχαρπαστους τυπους να επιδιδωνται σε σπουδες βλακειας!

Μιλαω για το κυκλο μου κ οχι για μενα διοτι εγω δεν εχω σχεδον καθολου συνδεση στο σπιτι κ ετσι μοιραια δε μπορω να μπω σε αυτη τη διαδικασια.

Κλεινω λεγοντας οτι ολα τα πραματα κ ολες οι παροχες απαιτουν σωστο χειρισμο, κ επειδη το youtube τα κανει ολα ευκολα, ευκολα λοιπον κανεις μπορει να χανει το χρονο του προσκωλυμενος σε ανουσια πραματα.

Υ.Γ. τωρα που το θυμιθηκα εχω κ μια 2η ενσταση....

Ειμαι σε θεση να ξερω οτι πολλα κακογουστα <<αστεια>> ειναι στημενα μονο κ μονο για να ανεβαστουν στο youtube με αποτελεσμα να δημιουργηται ενα νεο ειδος εγκληματικοτητας. Και για να εξηγησω... τα γεγονοτα-επεισοδια στη Λ. Λαυριου μεταξυ οπαδων, ειχαν αυτοσκοπο να ανεβαστουν στο συγκεκριμενο site.. η διαφορα ειναι οτι υπηρξε νεκρος κ ετσι ολοι τοτε κοιταγανε να ξεφορτωθουν τα κινητα τους, αλλα σε παρομοιες περιπτωσεις που δεν εγινε τετοιο μακελιο αποσπασματα ξυλοδαρμων εχουν γεμησει τo site. γραφτε ενα GATE 13 ή GATE 7 και θα δειτε....

Γιατρός!!! Τι γιατρός??  Μετεωρολόγος..!!!

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού....

Ε εντάξει παραδέξου το. 12 χρόνια ανομβρίας σε τσάντισαν λίγο έτσι;  ;D

Just kidding  ;)

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

-1 στο κάρμα

Σε καμία περίπτωση δεν άξιζε κάτι τέτοιο ο animae. Δεν εξέφρασε παραπάνω από όσα άκουσε..

Τέλος πάντων...

...από την πολλή γκαργκανέλα.

• Guru

Είμαστε σίγουροι ότι το -1 κάρμα ήταν λόγω του θρέντ; Απλά να εκφράσω την άγνοια μου περι κάρματος εδώ στο φόρουμ...

Αν είναι έτσι, κρίμα το θρέντ...  ::) Κρίμα που το έφτιαξα δηλ...

Ε εντάξει παραδέξου το. 12 χρόνια ανομβρίας σε τσάντισαν λίγο έτσι;  ;D

Just kidding  ;)

Δεν ασχολούμαι με το ποδόσφαιρο. Έχω φίλους Παναθηναϊκούς όμως, οπότε αντιλαμβάνομαι τον υπαινιγμό. Επίσης μου αρέσει να ακούω τον Γεωργίου στον Real διότι βωμολοχεί και είναι διασκεδαστικός.

το -1 στο κάρμα είναι επειδή μου επιτέθηκε ο Wow! ε?

Καλή φάση. Ενας δικαιότερος κόσμος για όλους!

Κάποια στιγμή (κατά προτίμηση εντός του 21ου αιώνα) πρέπει να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει το κάρμα ως σύστημα αξιολόγησης ή όχι. Και όταν αποφασίσετε ενημερώστε με για να αρχίσουμε από το μηδέν. Hint: καλύτερα είναι να μην σας ενδιαφέρει.

eye,τι ακριβως παιζει? :-X

Παίζει ότι δεν συμφωνώ με τον animae και έχω τη δυνατότητα να αποδίδω κάρμα. Επίσης ότι με χλεύασε προσωπικά για παλινωδία εξ΄ αιτίας του ότι στο παρελθόν έχω αποχωρήσει δύο φορές από το φόρουμ αλλά επέστρεψα (το έχει κάνει και άλλος, αλλά δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης).

Αν είναι έτσι, κρίμα το θρέντ...  ::) Κρίμα που το έφτιαξα δηλ...

Μια χαρά είναι το thread. Αρκεί επιτέλους να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα. Αν αφετηρία των απόψεων είναι το "έτσι λέω διότι έτσι μ' αρέσει" τότε και εμένα έτσι μ' αρέσει. Όπως ξέρει πολύ καλά ο animae (αλλά και άλλοι) ποτέ δεν χρησιμοποίησα το κάρμα σαν μέσο επιβολής των απόψεών μου - αν το έκανα, το κάρμα του animae θα ήταν μείον 12.

Τα vista θαφτήκαν σε πολλά φόρουμς και εναν χρονο πριν βγουν!

Όλα έγκυρα, δίχως αμφιβολία. Μόνο που εκείνοι τουλάχιστον είχαν τρέξει και μία beta έκδοση, δεν αναμασούσαν αυτά που διάβαζαν στο ελληνικό PC Magazine ή το Ram.

----

Προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα του thread να το διαβάσει από την αρχή, προκειμένου να δει ποιος ξέρει τι λέει και ποιος λέει ότι ξέρει. Υπάρχει διαφορά.

Φιλικά

:)

Mea Culpa

1.Κάποια στιγμή (κατά προτίμηση εντός του 21ου αιώνα) πρέπει να αποφασίσετε αν σας ενδιαφέρει το κάρμα ως σύστημα αξιολόγησης ή όχι. Και όταν αποφασίσετε ενημερώστε με για να αρχίσουμε από το μηδέν. Hint: καλύτερα είναι να μην σας ενδιαφέρει.

2.Παίζει ότι δεν συμφωνώ με τον animae και έχω τη δυνατότητα να αποδίδω κάρμα. Επίσης ότι με χλεύασε προσωπικά για παλινωδία εξ΄ αιτίας του ότι στο παρελθόν έχω αποχωρήσει δύο φορές από το φόρουμ αλλά επέστρεψα (το έχει κάνει και άλλος, αλλά δεν έτυχε της ίδιας αντιμετώπισης).

3.Μια χαρά είναι το thread. Αρκεί επιτέλους να μάθουμε να συζητάμε με επιχειρήματα. Αν αφετηρία των απόψεων είναι το "έτσι λέω διότι έτσι μ' αρέσει" τότε και εμένα έτσι μ' αρέσει. Όπως ξέρει πολύ καλά ο animae (αλλά και άλλοι) ποτέ δεν χρησιμοποίησα το κάρμα σαν μέσο επιβολής των απόψεών μου - αν το έκανα, το κάρμα του animae θα ήταν μείον 12.

4.Όλα έγκυρα, δίχως αμφιβολία. Μόνο που εκείνοι τουλάχιστον είχαν τρέξει και μία beta έκδοση, δεν αναμασούσαν αυτά που διάβαζαν στο ελληνικό PC Magazine ή το Ram.

----

Προτείνω, σε όποιον ενδιαφέρεται για το θέμα του thread να το διαβάσει από την αρχή, προκειμένου να δει ποιος ξέρει τι λέει και ποιος λέει ότι ξέρει. Υπάρχει διαφορά.

Φιλικά

:)

1. Δεν θυμάμαι να έχω εκφράσει γνώμη για την υπαρξη του κάρμα. Οπότε, δεν μπορώ να καταλάβω το νόημα της πρότασης σου. Και για να προλάβω την απάντηση σου, δεν έχει νόημα.

Επίσης ναι, με ενδιαφέρει, ποιός και για ποιόν λόγο.Ειδικά αν αυτός έχει ξεκινήσει προσωπική επίθεση.

2.Ο χλευασμός, δεν ήταν όμως ξεκάρφωτος, είχε άμεση σχέση με τα λεγόμενα σου. Για ακόμα μια φορά μείωσες στο σύνολο του το φόρουμ(δεν μου φαίνεται ότι χρειάζεται να κάνω quote τι είπες) και αν θυμάσαι και αυτός ήταν ο λόγος της (πρόσφατης-αν είχες ξαναποχωρήσει εγώ δεν το ξερα) αποχωρησής σου. Απο την μια λοιπόν προσβάλεις κάποιον προσωπικά, από την άλλη προσβάλεις ολόκληρο το φορουμ. Τι θες? Να σου απαντήσω με το σεις και με το σας? Αλλά φυσικά, επειδή έχεις την "εξουσία", εσύ μπορείς να απαντάς όπως θες, ενώ οι άλλοι έχουν για αυτόν τον λόγο έχουν μείωση του κάρμα (ενώ υποτίθεται ότι το κάρμα είναι δείκτης του πόσο προσφέρει κάποιος στο φορουμ- και βέβαια δεν ξέφυγα από τα θεμιτά επίπεδο, σύμφωνα πάντα με το αν πάρουμε σαν παράδειγμα τους mod που είσαι και εσύ και μιλάς όπως μιλάς).

3. Επειδή δεν είμαι σίγουρος για αυτό που λες, θα προτιμήσω να μην πω κάτι. Παρολαυτά, μόνο και μόνο από αυτοκριτική, θα έπρεπε να δεις ότι ξαφνικά εσύ απέκτησες την δυνατότητα να βρίζεις κάποιον, ενώ ο άλλος δεν μπορεί να κάνει τέτοιο. Αν αυτό δεν είναι επιβολή απόψεων, τότε τι είναι?

4. Συμφωνούμε.

-----

Εδώ είναι η διαφορά μας όντως.

Εσύ νομίζεις ότι παρουσιάζεις την ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ, ενώ απλά λες την άποψη σου, ενώ εγώ ξέρω ότι απλά λέω την άποψη μου και δεν την θεωρώ αντικειμενική αλήθεια(ειδικά σε τέτοια θέματα).

Επίσης όντως καλό είναι να ξαναδιαβάσουν το θρεντ, για να δουν ποιός έχει προκαλέσει χωρίς λόγο.

Κill the wise one!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου