Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Administrator Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Οχι φίλε μου δεν είναι αυτά ανταγωνιστικά μόνιτορ των Genelec. Τα Genelec είναι ηχεία αναφοράς. Πάντως αν επιμένεις σε 2.1 κοίταξε και τη σειρά της Blue sky. www.abluesky.com Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 δυστηχώς δεν μπόρεσα να έρθω αλλά τα ακούω κάθε μέρα τα μεγάλα και δεν μου φένοντια καθόλου πλαδαρά (τουλάχιστον σε ηλεκτρονική μουσική) αλλά μπορεί να φταίνε και τα αυτιά μου από την άλλη πολλοί που ασχολούνται με αυτή τη μουσική τα αγοράζουν για αυτό τον λόγο, το θέμα βέβαια είναι να τα ακούσει ο ίδιος για να σχηματίσει άποψη εξ άλλου αυτός θα τα ακούει ;D δεν είπα ότι είναι προτεραιότητα να έχει 4 out αλλά αυτή η κάρτα όπως είπα και παραπάνω έχει πολύ καλούς converters για τα λεφτά της και έχει και το παραπάνω + των πολλών εξόδων αν υποθέσουμε ότι έχει ένα τρίτο ηχείο ως μόνιτορ (αν και συνήθως έχει χρησιμοποιούνται ακουστικά) ή θέλει να περάσει το κομμάτι μέσα από ένα φίλτρο-επεξεργαστεί σήματος (βλ. kaoss pad) θα του χρειαστούν ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Πετρος Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Για Dynaudio τι λετε??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση