KONNECTORAS Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει κάποιος καλός άνθρωπος που να έχει το αρμόνιο EXR-46 OR της ROLAND; Παρακαλώ στείλτε μου ΠΜ, θέλω να το δώ και να το ακούσω δια ζώσης. Κερνάω καφέ, παϊδάκια, ότι θέλετε. ;D ;D ;D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Νοεμβρίου 2008 Κανένας βρε παιδιά; Ούτε κανενός γνωστός;; Για βοηθήστε την κατάσταση γιατί θα μου...πέσει το παιδί! ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 3 Ιανουαρίου 2009 Παιδιά κοντά 200 νοματαίοι το έχουν διαβάσει..... Κανείς πια δεν ξέρει κάποιον που να έχει αυτό το όργανο;;; :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 20 Ιανουαρίου 2009 260+ νοματαίοι το έχουν δει........ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ :-[ Κανένας δεν το έχει ή να έχει κάποιον γνωστό που να σε έχει;;; ::) ??? ::) ??? ??? ??? ??? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KONNECTORAS Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 OP Share Δημοσιευμένο 23 Απριλίου 2009 Πάμε για σχεδόν 500 νοματαίους που το έχουν δει το θέμα, κανένας δεν το έχει πια.....;;;;; :'( :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση