Superfunk Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστω φιλε μου αλλα εχω LP standard me P90 ,γιαυτο θελω αλλη μαρκα μαγνητες για να αλλαξει το ηχοχρωμα καλα θα κανεις να παρεις αυτους που σου προσφερει ο fauconnier σε διαβεβαιωνω οτι εχουν τοση σχεση με τους μαγνητες που φοραει η κιθαρα σου οσο η ...σκορδαλια με τη μαγιονεζα ;D ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Πού είναι το πρόβλημα βρε Δημήτρη; Τρία "σαπουνάκια" προσφέρουν όλα κι όλα... Για κλιπς ψαχνω .... βρηκα μερικα ...... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 καλα θα κανεις να παρεις αυτους που σου προσφερει ο fauconnier σε διαβεβαιωνω οτι εχουν τοση σχεση με τους μαγνητες που φοραει η κιθαρα σου οσο η ...σκορδαλια με τη μαγιονεζα ;D ;D Χμμ , αφου εισαι τοσο σιγουρος , θα ερθω σε επαφη με τον φιλο και βλεπουμε.... (ετσι και αλλιως , αν ειναι οπως τα λες, θα μπουν στην standard) Thanks SF ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Και κανε το σύντομα...γιατι τους λιγουρεύομαι ;D Ειναι ομως αρκετα ακριβοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fauconnier Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 καλα θα κανεις να παρεις αυτους που σου προσφερει ο fauconnier σε διαβεβαιωνω οτι εχουν τοση σχεση με τους μαγνητες που φοραει η κιθαρα σου οσο η ...σκορδαλια με τη μαγιονεζα ;D ;D Δεν μπορούσες να είσαι πιο παραστατικός SF... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Υπάρχει ένα σετάκι Antiquity SD για ανταλλαγή... (χωρίς τα καπάκια). Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δυστυχως οι vintage P90 ειναι εξω απο τις οικονομικες μου δυνατοτητες αυτη την εποχη , οποτε .... σημερινης παραγωγης. Με βλεπω με Lollar , αν δεν εχω καποια αλλη προταση απο εδω .... Ααα!! καποιο site εκτος της Lollar kai ths Acme εχει υποψιν του καποιος συνφορουμιτης με φθηνοτερες τιμες ?? Studio54 δεν εχω μαγνητες για ανταλλαγη , τους gibson θα τους κρατησω. ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση