oizgeorge Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Ετσι μπραβο, BLACKMORE τον ειδες τον παππου που παντρευτηκε? Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Ποια πηρε; ;D ;D ;D Αν πηρε αυτη που τραγουδαει στο συγκροτημα του και εγω μαζι του ;D ;D ;D Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
oizgeorge Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Ποια πηρε; ;D ;D ;D Αν πηρε αυτη που τραγουδαει στο συγκροτημα του και εγω μαζι του ;D ;D ;D Yeeap!! Αυτην πηρε!!! Και παντρευτηκαν σε ενα καστρο!!! Βι βιλ βι βιλ ροκ γιου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Χάρης Ο Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Νοεμβρίου 2008 Καταραμενη φτωχια :P :P :P Πρώην VARTANIS Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
animae Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Πιο πάνω γράφω πως ακούω εδώ και 7 χρόνια rock και metal. Αν πιστεύεις πως άρχισα να ακούω στα 8 μου ή πως το γράψιμό μου αρμόζει σε γράψιμο 15χρονου τότε δεν σχολιάζω... Να κόψεις 2-3 χρόνια απ'την ηλικία μου να το καταλάβω, αλλά 8; Επειδή βλέπω τους acdc με μια ώριμη πλέον μουσικά προσέγγιση; Έλεος... Δεν φταίω εγώ αν έκοψα 8 χρόνια. Τέτοιες συγκρίσεις (ποιό γκρουπ την έχει μεγαλύτερη) την έκανα στο γυμνάσιο. (αν θυμάσαι το πρώτο πόστ που έκανες στο θρεντ, είναι η συγκριση των κιςς με του εισι-ντισι) Αν πάλι θεωρείς πιο ώριμη την προσέγγιση το να κρίνεις όλες τι μπάντες με τα ίδια κριτήρια, τότε πάω πάσο. Ελπίζω μόνο να μην χάσεις στιγμές μουσικής απόλαυσης, επειδή υπάρχει μια "συμπαντική και ενιαία αλήθεια για όλα τα γκρουπ". Αν δλδ μπορείς να κρίνεις με τα ίδια κριτήρια τους acdc, τους beatles, τους pink floyd, τους slayer, την Loreena McKennitt και τα ημισκούμπρια, ε τότε δεν έχω να πω πολλά. Κill the wise one! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Νοεμβρίου 2008 Some tings Rulezzzzz! Δεν μπορείς να πείς κάτι γι αυτούς που γράψαν ιστορία και τον καινούριο δίσκο δεν το έχω ακούσει αλλά είμαι σίγουρος ότι περιέχει κομματάρες. Μπορείς να περιμένεις όταν είσαι 23 κάποια εξέλιξη αλλά εσύ μπορεί να εξελιχτείς some tings οχι είναι σαν το παλιό σκωτσέζικο ουϊσκι απαράλαχτο 200 χρόνια κι όμως ..... ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BOLIDAS Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Νοεμβρίου 2008 Ημουν, ειμαι και θα ειμαι φανατικα πιστος οπαδος των AC/DC. εχω τα παντα απο αυτο το συγκροτημα, ειδικες εκδοσεις, κασετινες, ορεξη να εχεις για να ξοδευεις.. Αυτο το συγκροτημα με εκανε να θελω να παιξω κιθαρα.. αυτο το συγκροτημα με εκανε να παω το 2000 στο Manchester και να τους δω ζωντανα, μαζευοντας δραχμη δραχμη για να τα καταφερω.. Ο προλογος ειναι για καταλαβετε οτι εχοντας λειωσει ολη την δισκογραφια τους χιλιαδες φορες περιμενω καθε φορα απο αυτους τα καλυτερα, τα οποια ομως δεν ηρθαν ποτε και εξηγουμε.. - εχοντας 7 ολοκληρα χρονια να βγαλουν δισκο και γνωριζοντας την ηλικια τους, θεωρεις βεβαιο οτι αυτος ο δισκος προκειται πιθανοτατα να ειναι ο τελευταιος αρα και απο μονος του ειναι ιδιαιτερα σημαντικος. περιμενεις να κανουν το Grand Finale, ενα δισκο που θα μιλαει ολος ο κοσμος οτι τα διελυσε ολα και θα μεινει και αυτος οπως και η αλλοι στην ιστορια. Αφου τον ακουσα προσεκτικα απογοητευτικα για τους εξης λογους, . Τα τραγουδια δεν εχουν ενταση, τσαγανο. απο ενα σημειο αρχισα να κουραζομαι να τον ακουω διοτι κτυπαγε μεγαλες ποσοτητες μονοτονιας. . Η παραγωγη μαλλον δεν καταλαβε ποιο συγκροτημα παιζει στον δισκο. τα γεμισματα του Angus δεν ακουγονται, πρωτακουστο.... . Τα σολο του Angus ειναι στεγνα χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια να δωσουν το κατι παραπανω. . ΕΙΝΑΙ η ΠΡΩΤΗ φορα σε δισκο τους που γραφουν και τριτα ρυθμικα και παραλληλα διπλα γεμισματα απο το Angus οσα ακουγονται... ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ . Slide σε δισκο AC/DC??? Ημαρτον . Το τραγουδι Anything goes ΔΕΝ ειναι τραγουδι AC/DC αλλα φερνει σε Bruce Springsteen.. εν κατακλειδι, εχει σαφης επιρροές απο τους δυο προηγουμενος δισκους (Stiff upper lip, ballbreaker) χωρις ομως να φτανει πουθενα τις καλες τους στιγμες. Συγγνωμη εαν κουρασα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 καλυτερα να μεινεις ''στασιμος'' σε αυτο που ξερεις να κανεις καλα παρα να γινεις mtvακιας ή να απογοητευεις το κοινο σου οπως πολλα '70ς και '80ς συγκροτηματα με αδιαφορα τραγουδακια. εαν πραγματι με αυτο το δισκο θα κλεισουν την καριερα τους το κανουν με τον καλυτερο τροπο και το κοινο τους θα τους θυμαται σχεδον οπως ηταν και οχι οπως (πολυ καλως δεν) εγιναν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Λοιπον για πολλους κ διαφορους λογους(τους οποιους πολυ περιγραψατε)τον δισκο τον ακουσα τωρα προσφατα,δεν ξερω τον ειχα κατεβασει αλλα ψιλοβαριομουν να τον ακουσω. Στο τελευταιο GW οι AC/DC ειναι στο εξωφυλλο,διαβασα 2-3 αρθρα,συνεντευξεις,σχετικα κ το επομενο πρωι πηρα το CD τους,στ'αμαξι. Γουσταρα,ηρεμησα(πολυ impellitteri βλαπτει) Με γυρισαν πισω σε παλια τους anthems,δημοτικο,γυμνασιο κτλ. Τον προτεινω σε οποιον θελει να ακουσει..AC/DC ;) R'n'R train μπειμπ. ΥΓ Πεσμενος a bit o Angus,αλλα οι υπολοιποι ειναι σε τοπ φορμα. YΓ Τι σχεση εχουν οι Kiss??Αλλου ρε παιδες τα καρτουν.Σ'αλλο θρεντ!Μαμω την Ace Frehley LP μου! Υou know your man is working hard,he's worth the deuce ;) 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
maze Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2008 παντως οσο αφορα την παραγωγη,απο το λιγο που ακουσα με χαλαει πολυ ο τροπος χρησης του compressor στην κασα θα ελεγα οτι ειναι σχεδον ενοχλητικο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση