Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Προσφατα χτυπησα μια Baja tele (παναλαφρη και υπεροχη απο ολες τις αποψεις) και ειπα να "μοστραρω" τους περιεργους (series & out of phase) αλλα και τους κανονικους κλασσικους ηχους της. ξεκιναω απο τον κατω μαγνητη και συνεχιζω με τη θεση 2 (both parallel) μετα με τη θεση 2 (out of phase) ,μετα με τη θεση neck,μετα με τη θεση 4 ( both series ),μετα με τη θεση 4 ( both series out of phase) & για το τελος με λιγο drive & fuzz in & out of phase. http://www.soundclick.com/bands/page_songInfo.cfm?bandID=463671&songID=7043168 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Νικο, στο ρυθμικο παιξιμο ειναι super ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Όντως πολύ ωραίοι ήχοι (και καλή ηχογράφηση). Και στο lead δε νομίζω να πηγαίνει πίσω κρίνοντας από διάφορα clips που έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς εδώ μέσα. :) παναλαφρη Καλά, οι Baja δεν υποτίθεται ότι είναι πολύ βαριές*; *με κίνδυνο διαγραφής από το Noiz, δηλώνω ότι δεν έχω πιάσει ποτέ Baja στα χέρια μου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
taq Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Πραγματικά "γεμάτη" τέλε!! ;) In Fender Strat we trust! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Μη του λέτε τέτοια,χάλια η κιθάρα.... απαπαπαπα :P ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Καλά, οι Baja δεν υποτίθεται ότι είναι πολύ βαριές ειναι all over the place εχω παιξει απο παναλαφρες (αυτη που πηρα ειναι 6,7 pounds!) εως πολυ βαριες (ενας φιλος εχει μια 10 pounds!) για καποιο τρελλο λογο οι butterscotch ειναι συνηθως πιο ελαφριες.. :o www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 E βάλε και καμιά photo να τη διάσουμε... ;D ;D ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Aφου ικανοποιησαμε την ακοη μας, τωρα παρακαλω φροντιστε και για την οραση (κοινως φωτογραφιες) 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
makispoll Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Εχεις βαλει κομπρεσορα, μου ακουγεται καπως κομπρασαρισμενη? Μου φαινεται αυτη η κιθαρα αρχιζει να γινεται must....... Παντως η ηχογραφιση τα σπαει...ευγε μαστορα!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Εχεις βαλει κομπρεσορα, μου ακουγεται καπως κομπρασαρισμενη? φυσικα,τελε χωρις κομπρεσορα σκορδαλια χωρις σκορδο ;D ενας EH tube black finger ειναι με πολυ ελάφρια ρυθμιση και λιγο boost. α,το signal path ειναι: tele>black finger>vox tonelab(oλα τα εφε & τα βρωμικα)>koch studiotone (t bone ribbon) & mesa boogie mark 1 (rhode nt1)>TL Audio dual pentode tube pre amp>m audio 410>sonar 7 (δεν εχω βαλει κανενα εφε η plug in) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση