elenkrinos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ 21 ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ. ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΣΕ ΙΕΚ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ. ΤΙ ΛΕΤΕ? ΑΞΙΖΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ? ΑΝ ΝΑΙ ΠΟΙΟ ΜΟΥ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 κατι μου θυμιζει αυτος ο ..τροπος γραφής...κοιτα να δεις τι μου θυμιζει... φιλε elenkrinos καλως σε βρηκαμε.να σου πω την αληθεια εγω δεν ξερω να σου προτεινω κατι αλλα ολο και καποιος θα βρεθει... απλα οι κανονες του forum λενε να μην γραφουμε με κεφαλαία....(παντα ηθελα να το πω αυτο...με φανταζομαι modulator και να τρωω την θεση του superfunk...)& Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elenkrinos Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 OP Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 οκ δε θα επαναληφθει. ευχαριστω! & Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 τωρα με σκλαβωσες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Administrator Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Μπορείς να πάρεις μια ιδέα από αυτό το άρθρο. Welcome. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eangle Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Taki βλέπω να σε τρώει η κινέζικοι μαφία :lol: :lol: :lol: :lol: http://www.myspace.com/theohatz Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 εγω εχω την ιταλικη μαφια μαζι μου...το εχουμε λιγο το ..ιταλικο εμεις οι κερκυραιοι γενικα :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 κατι μου θυμιζει αυτος ο ..τροπος γραφής...κοιτα να δεις τι μου θυμιζει... Για να πω την αλήθεια...κι εμένα μου θύμισε κάτι αυτός ο τρόπος γραφής!!! Πολύ cyber-τρόπος :D:D Anyway' date=' φίλε ρίξε μια ματιά σε αυτό το thread www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fleamail Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Αμάν ρε κακές πεθερές όλοι.... :D http://www.mixitonline.com http://tuber.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 15 Ιουνίου 2005 βασικα αυτο που με παραξενεψε ηταν οχι τοσο τα κεφαλαια,αλλα τα ερωτηματικα σε στυλ CYBER...? :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση