tas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Καλησπέρα, γνωρίζει κανείς τι τιμές παίζουν περίπου για την παραγωγή ραδιοφωνικού σπότ 30 δευτερολέπτων; Που είναι καλύτερα να απευθυνθώ, σε εταρίες διαφήμισης ή κατευθείαν σε στούντιο παραγωγής; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kontras Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 εγώ θα λεγα να πας κατευθείαν σε στούντιο παραγωγής. Έχω κι εγώ υπόψιν μου ένα, αλλά σίγουρα θα βρεις και πολλά και στο internet και αν ψάξεις λίγο στο noiz για στούντιο ηχογραφήσεων Dreamers come and go, but a dream's forever Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tas Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Φίλε ξέρεις καθόλου απο τιμές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jack2 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Απο 30 εως 300 ευρο αναλογως ποιον εκφωνητη θα χρησιμοποιησεις. Θα απευθυνθεις κατευθειαν σε studio ραδιοφωνικων spot, γιατι οι διαφημιστικες εταιριες ειναι μεσαζοντες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση