ibanez21 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 γεια χαρα,παιζω αρκετα χρονια με solid state ενισχυτες αλλα ηρθε η ωρα να αγορασω και εγω εναν φθηνο λαμπατο,μετα απο πολλη ψαξιμο κατεληξα σε αυτον,αλλα θελω την γμωμη σας πριν προβω στην αγορα του ενισχυτη καθως δεν εχω την δυνατοτητα να τον ακουσω λογω του οτι ειμαι απο επαρχια και μεγαλου φορτου εργασιας,ειδα πως ειναι ταξη Α τι σημαινει αυτο?αναφερεται πως ειναι 15-20 w τι εννοει με αυτο,αν τελικα τον αγορασω μπορει ο ενισχυτης αυτος να σταθει σε προβα με drums?παιζω metal και εχω αρκετα πεταλακια συνεργαζεται καλα με αυτα? ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 παιζω metal κοιτα αλλου,ο ενισχυτης αυτος ΔΕΝ σου κανει. ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 http://www.noiz.gr/index.php?topic=10459.0 http://www.noiz.gr/index.php?topic=164083.msg272619#msg272619 Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanez21 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 ξεχασα να αναφερω πως εχω κανει αναζητηση και εχω διαβασει ολα τα προηγουμενα posts που αφορουν τον συγκεκριμενο ενισχυτη,για ποιο λογο δεν κανει?αν βαλω ενα distotion πεταλακι δεν θα βγαλει αυτο που θελω? μπορεις αν θες να μου το εξηγησεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Νομίζω ότι αν έχεις τη δυνατότητα να πας σε μαγαζί να τον ακούσεις θα σου λυθούν όλες οι απορίες με τον καλύτερο τρόπο ;) Επίσης, απ'το Youtube θα πάρεις μια αντιπροσωπευτική τουλάχιστον εικόνα του τι ψάρια πιάνει ο ενισχυτής. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 αν βαλω ενα distotion πεταλακι δεν θα βγαλει αυτο που θελω? μπορεις αν θες να μου το εξηγησεις? να στο πω πιο απλα..ΚΑΝΕΙΣ μεταλλας στον πλανητη δεν παιζει με 1Χ12 vintage style single ended class A ενισχυτη στα 5-15 βαττ. ;D ;D αυτος ο ενισχυτης ειναι για αλλα πιο παραδοσιακα κολπα... ;) τωρα για το τι ειναι class A amp ενα google να κανεις θα το βρεις... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanez21 Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 ενταξει καταλαβα τι αλλο υπαρχει σε αυτα τα χρηματα?valveking?κατι αλλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Αγαπητέ συνφορουμίτη, έριξα μια ματιά στα προηγούμενα μηνύματά σου και είδα ότι έχεις κάνει την ίδια ερώτηση αρκετές φορές, καθώς επίσης και το ότι έχεις συμμετάσχει σε παρόμοιες συζητήσεις. Υπάρχει κάποιος λόγος να επαναλαμβανόμαστε; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ibanez21 Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 φιλε bloody_sunday οταν ζεις σε μια περιοχη 250 χιλομετρα μακρια απο την Αθηνα και λογω φορτου εργασιας(οπως αναφερω πιο πανω)δεν εχεις την δυνατοτητα να ανεβεις να πας σε μαγαζια με μουσικα οργανα να ακουσεις απο κοντα τους ενισχυτες που σε ενδιαφερουν τοτε αναγκαστικα θα επαναλαμβανεσαι μηπως και παρεις μια καθαρη απαντηση για αυτο που σε ενδιαφερει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
The Genius Loci Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Φίλε ibanez21 o φίλτατος bloody_sunday απλώς προσπαθεί να σε προτρέψει να σκεφτείς ότι όσες γνώμες και να πάρεις, τελικά δεν πρόκειται να λάβεις την "καθαρή απάντηση" που επιθυμείς αν δεν επενδύσεις λίγο χρόνο (από τον λιγοστό που έχεις, όπως όλοι μας σε βεβαιώ...) για να διερευνήσεις αυτές τις γνώμες, και να καταλήξεις τελικά σ'αυτό που είναι κατάλληλο για σένα. Σίγουρα δεν είναι κακό να ρωτάς αλλά σκέψου μήπως καταλήξεις, μετά από άπειρες απαντήσεις και συμβουλές, ακόμα πιο μπερδεμένος και διστακτικός απ'ότι πριν... ;) Model-o-phobia: something like homophobia, but much more amusing Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση