Προς το περιεχόμενο

Κατοχύρωση κομματιού μέσω Live εκτέλεσης;

genealex

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Τι θα πει δεν κατοχυρωνω? Βεβαιως και κατοχυρωνω με "οποιον τροπο¨". Τι θα πει ¨στην Ελλαδα γινεται ετσι και εξω αλλιως" ? >:( Ποιος τα λεει αυτα ?  >:( Το 2008 ?  >:(  Ας κανουν οι ¨γνωστοι¨συνθετες "οτι" θελουν!  Το μυαλο του καθενος ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!  ;)  Καποτε ο Bo Diddley ειχε πει:  "Αν ειχα κατοχυρωσει τον ρυθμο μου, θα ειμουν δισεκατομμυριουχος!"  Συγνωμη αλλα δεν ειναι σωστη πληροφορηση αυτη!  Και νομιζω οτι ο genealex ΔΕΝ ρωτησε αυτο!  ;)  Οσον αφορα τις "γατες" δικηγορους ,ξερω κανα δυο, καλοι ειναι, αλλα...αχρειαστοι να' ναι!    (Συγνωμη...για τον "τονο" μου  ;D)    Thank you very much! :)    Στελιος.

Μην παιζεις πιο γρηγορα απ`οσο σκεφτεσαι!!!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

Κι έξω παρόμοια σκηνικά παίζουν...

Τρέχουν επί χρόνια και μόνο αν κάποιος κάνει πίσω βγάζουν άκρη. Συνήθως αυτός με τον χειρότερο δικηγόρο. Άλλες φορές ή θα του πιουν το αίμα αυτού του κακομοίρη που θα κάνει ένα ρεμιξ και άλλες φορές ένα μεγαλοσυγκρότημα θα κάνει πίσω στις κατηγορίες κάποιου άλλου ολίγον άγνωστου, μόνον αν δει ότι το πράμα από οικονομικής απόψεως ξεφεύγει (ε δεν είναι και λίγα τα έξοδα δικηγόρων). Πχ τους OASIS κάποτε ένα συγκρότημα τους κατηγόρησε ότι τους κλέψανε μια κεντρική μελωδία, ο Noel τα έβαλε κάτω, είδε ότι περισσότερα θα έχανε αν το κυνήγαγε, παρά αν ενέδεινε στος οικονομικές απαιτήσεις των άλλων, οπότε και δέχτηκε.

Εϊναι η πασίγνωστη παγκοσμίως δικαιολογία της έμπνευσης (το γνωστό έχουν παιχτεί όλα και άρα λογικό είναι να μοιάζουν λίγο, από την πλευρά του γνωστού) κι επιρρεασμού (από την πλευρά του μουσικού). Ε αν αλλάξουν και καμιά νότα; Τρέχα γύρευε!

"Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7

Τι θα πει δεν κατοχυρωνω? Βεβαιως και κατοχυρωνω με "οποιον τροπο¨". Τι θα πει ¨στην Ελλαδα γινεται ετσι και εξω αλλιως" ? >:( Ποιος τα λεει αυτα ?  >:( Το 2008 ?  >:(   Ας κανουν οι ¨γνωστοι¨συνθετες "οτι" θελουν!  Το μυαλο του καθενος ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΟ!!!  ;)   Καποτε ο Bo Diddley ειχε πει:  "Αν ειχα κατοχυρωσει τον ρυθμο μου, θα ειμουν δισεκατομμυριουχος!"  Συγνωμη αλλα δεν ειναι σωστη πληροφορηση αυτη!   Και νομιζω οτι ο genealex ΔΕΝ ρωτησε αυτο!   ;)   Οσον αφορα τις "γατες" δικηγορους ,ξερω κανα δυο, καλοι ειναι, αλλα...αχρειαστοι να' ναι!     (Συγνωμη...για τον "τονο" μου  ;D)    Thank you very much! :)    Στελιος.

Εμείς το λέμε  :) Είσαι άσχετος ;) Δεν έχει σημασία αν είναι 2008, ζεις στη πιο πορτέλλο χώρα του δυτικού κόσμου :D Τόσοι άνθρωποι σου είπαν εδώ μέσα ότι δεν γίνεται ή ότι δεν έχει νόημα να γίνει ;D Σιγά μη σκιστεί κανένα καλσόν >: Ο Παντελής Ζερβός έλεγε "Δεν πειράζει Αρίστο, εγώ είμαι γέρος, θα κλείσω τα μάτια μου ( Είσαι άσχετος, λέμε :( Οι γάτες-δικηγόροι παίζουν στο μιούζικαλ του Αντριου Λλόϋντ Βέμπερ :o Ξεκόλα 8) Ο τόνος σου είναι χάλια, πάρε tonelab ???  We will see you again on our next flight, Olympic Airways ::)  Καζαντζίδης

Mea Culpa

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου