jacob26 Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Γεια παιδια και παλι αναζητω γνωμες και αποψεις.Πιο συγκεκριμενα ποιο σετ kinman πιστευετε οτι ειναι καλυτερο για pop/rock/alternative το traditional mk2 ή το woodstock ή το woodstock plus . Επισης υπαρχει μεγαλη αγαπη για ηχους pink floyd .Α, μπορειτε να προτεινετε και αλλα σετ για τετοια φαση για κανονικη strat . Ευχαριστω και παλι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Εδω τα περιγραφει καλυτερα ο ΙΔΙΟΣ ο κατασκευαστης. http://www.kinman.com/html/myProducts/strats.htm www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Εγω έβαλα woodstock regular και καθαρισα....αλλά Pink Floyd.To MK II είναι για ποιο straight ήχο Fender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Εγω έβαλα woodstock regular και καθαρισα....αλλά Pink Floyd.To MK II είναι για ποιο straight ήχο Fender Για πες εντυπώσεις!!! Και ανέβασε και κανα clip να γουστάρουμε !!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
studio54GR Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Δεν έχω ακούσει από κοντά Kinnman (άσχετα αν ο ξαδερφός μου που διδάσκει ηλ. κιθάρα τους φοράει στην δική του), έχω ακούσει ότι είναι λίγο κομπρεσσαρισμένοι ισχύει αυτό ή είναι αρβύλα? Τα Watt, είναι σαν τα λεφτά... να έχεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lsega Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Για πες εντυπώσεις!!! Και ανέβασε και κανα clip να γουστάρουμε !!! :) Αφου το γνωρίζεις ότι είμαι χαμηλών τόνων & επιδόσεων ρε Ηλία....εαν θες κατέβα Αθήνα περνάς και δοκιμάζεις την πρωήν σχεδόν ίδια ερωμένη σου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LiveFast_DieYoung Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Εγω εχω φορεσει ενα σετ Woodstock-plus με το K-9 no solder. Βασικα , μαρεσει ο ηχος τους , ειναι λιγο μπασσαριστοι ασ πουμε, αλλα με χαλαει το οτι αλλαζω μαγνητη απο bridge σε neck κ ειναι λες κ εχω τον ιδιο μαγνητη κ τον ιδιο ηχο ... Θα σου προτεινα να φτιαξεις ενα cutsom set. Εγω συντομα θα αλλαξω το μαγνητη του λαιμου , θα ριξω μπλουζιαρικο μαλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Πρωτου αλλαξεις τον neck, να προτεινω να πειραματιστεις λιγο με εκεινες τις 2 βιδες που υπαρχουν διπλα σε καθε μαγνητη?Αν δε το εχεις κανει ηδη.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
teo.gp Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Νοεμβρίου 2008 Πρωτου αλλαξεις τον neck, να προτεινω να πειραματιστεις λιγο με εκεινες τις 2 βιδες που υπαρχουν διπλα σε καθε μαγνητη?Αν δε το εχεις κανει ηδη.... ++++++++++++ Εγώ με Woodstock Plus αλλάζω μαγνήτη και είναι σαν να παίρνω στα χέρια μου άλλη κιθάρα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Νοεμβρίου 2008 Δυσκολη ερωτηση... εγω θα αρχιζα με Hank Marvin, 2η επιλογη Woodstock, 3η Blues, 4η Traditional. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση