funkysoul Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 ψηνομε να παρω ενα wah-wah αλλα δεν το ξερω το θεμα. να πω οτι ηχιτικα αν παιζει ρολο θελω για blues-classic rock-funk καποιο αλλο η ενα απο αυτα??? http://cgi.ebay.com/Dunlop-JH-1B-Jimi-Hendrix-Signature-Wah-Pedal_W0QQitemZ230297296725QQihZ013QQcategoryZ41422QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 http://cgi.ebay.com/Rocktron-Blackcat-Moan-Wah-Pedal_W0QQitemZ260304341544QQihZ016QQcategoryZ41422QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 http://cgi.ebay.com/Dunlop-95Q-Crybaby-Wah-Pedal_W0QQitemZ230296049505QQihZ013QQcategoryZ41422QQcmdZViewItemQQ_trksidZp1742.m153.l1262 papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
brain_g Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 καλημερα!!! καταρχην ασε στην ακρη τα signature μοντελα γιατι ειναι μια μεγαλη κοροιδια... εξηγηση λιγο παρακατω για αυτο... τα κλασικοτερα wha που παιζουνε ειναι το dunlop και το vox και τα δυο σε παρα πολυ προσιτες τιμες.το καλυτερο απο ολα (αποψη μου βεβαια) ειναι το fulltone αλλα αυτο οπως και μερικα ακομα ειναι αρκετα ψηλα σε λεφτα.τι μπορεις να κανεις λοιπον... πας και παιρνεις το απλο κλασσικο dunlop και το στελνεις στον jam, στον telegun η σε καποιο απο τα παιδια εδω περα που ασχολουνται με diy και mods σε πεταλια. το κανεις true bypass και τους λες σαν ποιο θελεις να ακουγεται (hendrix πχ)τωρα αν εχεις μια μικρη πειρα απο ηλεκτρονικα και με ελαχιστο ψαξιμο στο δικτυο σε 2-3 ωριτσες εχεις τελειωσει.... και εχεις ενα super wha στα δικα σου specs με ελαχιστα χρηματα!!! Σπυρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Skirwn Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 καλημερα!!! καταρχην ασε στην ακρη τα signature μοντελα γιατι ειναι μια μεγαλη κοροιδια... εξηγηση λιγο παρακατω για αυτο... τα κλασικοτερα wha που παιζουνε ειναι το dunlop και το vox και τα δυο σε παρα πολυ προσιτες τιμες.το καλυτερο απο ολα (αποψη μου βεβαια) ειναι το fulltone αλλα αυτο οπως και μερικα ακομα ειναι αρκετα ψηλα σε λεφτα.τι μπορεις να κανεις λοιπον... πας και παιρνεις το απλο κλασσικο dunlop και το στελνεις στον jam, στον telegun η σε καποιο απο τα παιδια εδω περα που ασχολουνται με diy και mods σε πεταλια. το κανεις true bypass και τους λες σαν ποιο θελεις να ακουγεται (hendrix πχ)τωρα αν εχεις μια μικρη πειρα απο ηλεκτρονικα και με ελαχιστο ψαξιμο στο δικτυο σε 2-3 ωριτσες εχεις τελειωσει.... και εχεις ενα super wha στα δικα σου specs με ελαχιστα χρηματα!!! Σπυρος + 1000 ειχα ενα "κουφαρι" dunlop cry baby, το εδωσα σε καποιον απο τους προαναφερθεντες και το πεταλι με 30e οχι μονο αναστηθηκε, αλλα πλεων ειναι το wha που παιζω ... www.myspace.com/selastheband Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 πολυ σωστα! βρες το πιο χαλια, μεταχειρισμενο, φθηνο, απλο wah και φτιαξτο. αν θες και πιανει το χερι σου, μπορεις να φτιαξεις και απο το μηδεν. Πωλουνται και αδεια wah shells για να κανεις οτι θες... Εγω αυτο που εχω το εχω στησει στο κελυφος απο ενα rotovibe που ειχα και μαζευε σκονη. και απο μεσα... Η "ψυχη" των wah ειναι το πηνιο (Inductor) και δευτερευοντως το ποτενσιομετρο. (εγω εδω εχω ...4 επιλεγομενα απο διακοπτη) Με ενα καλο "after market" πηνιο κι ενα καλο pot (fulltone κλπ) κανεις ενα μεγαλο βημα... wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
funkysoul Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 ευχαριστω παιδια εβγαλα ακρη ;D papa don't take no mess!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alibi Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 12 Δεκεμβρίου 2008 Ξέρει κάποιος που μπορώ να βρω ένα wah swell για diy (το κουτί του wah)? Αν έχετε υπόψιν σας κάποιο δικτυακό μαγαζί ή κατι τέτοιο δώστε το link. Thanx!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση