Angelos Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Ξέρει κανείς τι διαφορές έχει η εκδοση 1 απο την 2 ? Αυτή την στιγμή έχω την 1.03 και αναρωτιόμουνα αν αξίζει τον κόπο να πάρω την 2. (Μη παει το μυαλό σας σε τίποτα επισημα πράγματα :wink: ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
akisd28 Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 10 Φεβρουαρίου 2004 1) Εξαρτάται τι απαιτήσεις έχεις. Π.χ. δουλεύεις με DSP κάρτες; 2) Τι εννοείς "επίσημα'; url=http://www.soundclick.com/akisk]Akis K Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2004 Αν ήξερα απο που μπορώ να το κατεβάσω να μην έχετε καμμία αμφιβολία οτι θα το κατέβαζα αμεσως :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Sabrosona Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 Ei, ego to xo! ..Alla den ksero apo pou to katevase o hubby... tha rothso kai tha sas po :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Maxos Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 katarxas einai pio sta8ero, epipleon exei mia apisteyth leitoyrgeia, to freeze pou htan o logos pou arxisa na xrisimopoiw to 2, sthn ousia kanei aytomata ta VSTi audio kai ta epanaferei pali se midi me ena click, ayto exei os apotelesma na xrisimopoioynte ligoteroi poroi. oi ReWire efarmoges einai pio mazemenes. o sequencer klasis anoteros kai o mixer pio safis. genika me ikanopoiei pio poly to interface toy 2. kai pola ala ta opoia 8a ta breis sto site ths steinberg se kapoio ar8ro "wats new". http://www.myspace.com/mahospaterakis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Anonymous Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 Share Δημοσιευμένο 29 Μαΐου 2004 Τελικά σε κάποιο thread καποιος είχε δώσει μια διεύθυνση και το κατέβασα απο εκεί. Μια χαρα δουλέυει ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
piou Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Τελικά σε κάποιο thread καποιος είχε δώσει μια διεύθυνση και το κατέβασα απο εκεί. Μια χαρα δουλέυει ... Mου λετε και μενα αυτη τη διευθυνση να το καταβασω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
decadence Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Γεια χαρά, παραθέτω το ftp site της Steinberg. Εχω και τα δύο SX και το 2 είναι σαφώς βελτιωμένο (interface, audio, sequencer, etc). Τα updates από το site "παίζουν" μια χαρά ακόμα και σε "σπασμένες" εγκαταστάσεις. ftp://ftp.steinberg.net/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
piou Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Γεια χαρά' date=' παραθέτω το ftp site της Steinberg. Εχω και τα δύο SX και το 2 είναι σαφώς βελτιωμένο (interface, audio, sequencer, etc). Τα updates από το site "παίζουν" μια χαρά ακόμα και σε "σπασμένες" εγκαταστάσεις. ftp://ftp.steinberg.net/[/quote']] Ευχαριστώ..Τωρα εχω ακομα το SX1.03.Πρέπει πρώτα να το ξεστήσω για να στησω το SX2? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
decadence Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2004 Ναι, είναι το πιο ασφαλές. Το 1.03 μου παρουσίασε πολλά προβλήματα με Direct-X plugins (Waves, TC Electronics, etc.), αλλά το 1.05 ήταν ΟΚ. Με το 2 πάντως θα δεις σημαντικές βελτιώσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση