sn6111 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Καλησπερα.γνωριζει κανεις αν υπαρχει καποιος που να κατασκευαζει ξυλινα Studio Rack? Σας ευχαριστω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 πέρα από τις έτοιμες λύσεις που υπάρχουν στο εμπόριο μπορείς να πάρεις ένα οποιοδήποτε έπιπλο πχ βιβλιοθήκη και να του βάλεις rack rails οπότε θα γίνει ρακιέρα ή μπορείς να πας σε έναν ξυλουργό να του πεις τι θες και αφού στο φτιάξει να προσθέσεις ή να του πεις να προσθέσει τα rack rails που θα του πας ;) ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 ειναι στις ιδιες διαστασεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 τι εννοείς στις ίδιες διαστάσεις? ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 μου ειπες οτι μπορω να αγορασω μια βιβλιοθηκη που λεει ο λογος και να βαλω rack rails.θα εχει τις ιδιες διαστασεις με ενα rack ομως η βιβλιοθηκη?πολυ φοβαμαι πως οχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 εννοείτε ότι το έπιπλο πρέπει να έχει απόσταση μεταξύ των 2 πλαϊνών ξύλων 19" δηλαδή θα μετρήσεις ένα μηχάνημα από τη μια άκρη ως την άλλη και αυτά είναι τα cm που ψάχνεις και αν θες να μπερδευτείς λίγο ακόμα ;D A rack's mounting fixture consists of two parallel metal strips (referred to as "rails") standing vertically. The rails are separated by a gap of 17.72 inches (450 mm), and are a minimum of 0.657" (16.7mm) wide giving an overall rack width of 19 inches (482.6 mm). ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DropOut Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 και ενα link για rails εδώ : http://www.noiz.gr/index.php?topic=7755.0 ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sn6111 Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 παιδες σας ευχαριστω πολυ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση