Προς το περιεχόμενο

highway 1 strat


Προτεινόμενες αναρτήσεις

η highway 1 ειναι αρκετα καλυτερη απο την μεξικανα? δηλαδη, ειναι 200Ε καλυτερη ή 100 και τα αλλα 100 τα δινεις για το 'made in usa' στο headstock (οχι βεβαια οτι ειναι και λιγο, πουλας και μουρη στα πιτσιρικια που δεν ξερουν! ;D) εχει παιξει κανεις και με τις 2?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

αν την πάρεις 400€ μεταχειρισμένη είναι best buy! Έτσι Πάνο ?  (και Jesus?)  ;D

 

πολύ καλή κιθάρα, για τα λεφτά της. κρίμα που για λίγο δεν πρόλαβες την πάρεις!!!!

εγώ την είχα και μου άρεσε πολύ. και μόνο που με το τρέμολο στέκεται in tune τόσο πολύ φτάνει.η μεξικάνικη tele που έχω κάθε τρεις και λίγο την κουρδίζω....

we need to re-discover communication

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Είναι κατά πολύ καλύτερη..... είναι για την ακρίβεια άλλη κιθάρα... όσο για την τιμή είναι ακριβώς όσο όντως την κοστολογεί η Fender... κάτω από την στάνταρντ, και πάνω από την Μεξικάνικη στανταρντ.

 

Έχω παίξει με πάρα πολλές και από τις 2. Το headstock ανεξάρτητα από το US made στο logo, κάνει την highway αξιοπρεπέστατη κιθάρα στην τιμή της και κατά την αποψή μου καλύτερη από την Μεξικάνικη σε αρκετά σημεία.

 

Προσοχή εννοώ από "μαμά" κατασκευής και οι δύο, και πάντα για τις Μέξικο στάνταρντ στράτ. (εξαιρούνται mexico vintage reissues, artists signatures, special runs, και deluxe, anniversary, μοντέλα΄όπου κατά γενική ομολογία είναι προσεγμένα και σε πολλές περιπτώσεις ξεπερνούν σε χρηματική αξία τις Highway 1 απολύτως δικαιολογημένα)

 

Λοιπόν καλύτεροι μαγνήτες, καλύτερα κλειδια, 3 κομμάτια στο σώμα, 22 τάστα midi Jumbo, καλύτερα ηλεκτρικά, μικρή απόκλιση στο συνολικό βάρος από κιθάρα σε κιθάρα για την highway

 

και κεραμικοί (άθλιοι οι συγκεκριμμένοι) μαγνήτες, 21 vintage style ( ή πλέον κάτι ανάμεσα σε vintage style - midi Jumbo) τάστα, σε κάποιες έχουν παρατηρηθεί και  κακοβαλμένα τάστα με πρόβλημα στο lvl τους, 4-7 κομμάτια στο σώμα, ποικιλία στο βάρος από πανάλαφρες έως αρκετά βαριές για τις Μεξικάνικες στάνταρντ.

 

Σε αυτή την περίπτωση ισχύει η διαφορά τιμής, σύμφωνα πάντα με τα specs και των 2 που θέλεις να συγκρίνεις.

 

Προσοχή δεν λέω πουθενά πόσο θα πρέπει ή θα έπρεπε να είναι η διαφορά, αλλά αν αξίζει ή όχι. Η γνώμη μου είναι ότι ναι αξίζει. Πρόκειται για άλλο level κιθάρας.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ωραια ολα αυτα, αλλα... το σχημα του headstock? απ τι βλεπω σε thomann και musicstore εχουν στις φωτο τα προηγουμενα μοντελα αλλα στα specs γραφουν '70s style headstock. μηπως βγαινουν και με τα 2 και τα χουν μπερδεψει? σε μαγαζι επαιξα με ενα προπερσυνο μοντελο, πραγματικα καλη, αλλα το headstock της καινουριας δεν το χωνευω με τιποτα! 720 μου την αφηνε μετρητοις (660 ο θωμας) με σεταρισμα, πρωτο service δωρεαν κτλ. ηταν και sunburst και το σκεφτομαι. δεν ειναι μεγαλη διαφορα, π.χ. για lite ash που ρωτησα (490 ο θωμας) μου την 'αφηνε' 600!!! σε κανα εξαμηνο παιρνω κι εναν hotrails απ του θωμα και καθαρισα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η μεξικάνικη tele που έχω κάθε τρεις και λίγο την κουρδίζω

 

να την ΣΕΤΑΡΕΙΣ σωστα να μη σου ξεκουρδιζει. ;)

www.soundcloud.com/superfunk12

https://superfunk12.wordpress.com/

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
×
×
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου