satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 'Εχεις δει πολλές S neck through? :P Βασικά σκέφτομαι για μια RGT220Z Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
metalmike Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Οντως νομιζω δεν υπαρχει S neck through... http://www.facebook.com/dreambleedofficial Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 Δηλαδή αυτά τα tremolos που αναφέρατε είναι καλήτερα από το να έχω πάνω στην κιθάρα μου ZR2/ZPS3? :o P.S:Πού θα πάει ρε γ__΄__ο κάποια μέρα θα γίνω και εγώ endorser :P Εγω πάντως πιστεύω ότι το edge pro είναι το καλλίτερο floyd τρέμολο ... χαμηλό προφίλ και ωραία κατασκευή ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 H RGT220Z έχει Edge-Zero που είναι πολύ ποιο εξελιγμένο ;D :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 4 Νοεμβρίου 2008 H Prestige σεειρά της Ibanez που κατασκευάζεται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
X-minor Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 'Εχεις δει πολλές S neck through? :P Βασικά σκέφτομαι για μια RGT220Z Ξέχασα ότι ήθελες απαραίτητα neck thru. Πιθανότατα θα σε βολέψει η RTG. Πάνε δοκίμασε κιόλας ότι μπορείς, και πάρε ότι σου κάθεται καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 H Prestige σεειρά της Ibanez που κατασκευάζεται? Japan When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 :P :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
satanikoskioftes Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 5 Νοεμβρίου 2008 Tα σπάει ε? ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση