chrismes Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 http://www.musicstore.de/en_EN/GRD/Fender-Frontman-FM-65-R-1x-12-Speaker/art-GIT0005309-000 ton exw akousei kai epatha plaka .einai kai 65watt me 12" exei polu kalo distortion me mid contur switch !!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Kαι αυτόν τον σκέφτομαι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deep_perplikos Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 8 Νοεμβρίου 2008 198€ τον 65W με 1*12?? εγώ δίνω 200€ τον 100W με 2*12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Παιδες.. δεν θέλω να μου βγάλετε ότι αγγελία εχετε στο topic..Λοιπόν.. Θέλω να μου προτείνετε καλούς ενισχυτές..budget μέχρι 250 ευρώ.. Το μόνο κριτήριο..πάιζω κυρίως Metal ,αλλα και πιο χαλαρά πράγματα όπως R.E.M η και Deep Purple και πάει λέγοντας..!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Deep_perplikos Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι θέμα αγγελίας..Ζητάς ενισχυτή μέχρι 250€ κι εγώ σου πρότεινα στα 200€ έναν fender fm212r fm series ο οποίος καινούριος κάνει 400..Που το κακό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Νοεμβρίου 2008 Δεν είναι θέμα αγγελίας..Ζητάς ενισχυτή μέχρι 250€ κι εγώ σου πρότεινα στα 200€ έναν fender fm212r fm series ο οποίος καινούριος κάνει 400..Που το κακό? Έτσι φάνηκε..Απλά ακόμα δεν καταστάλλαξα σε ενισχυτή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
BARoN Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Νοεμβρίου 2008 Θα ήθελα εναν amp που να συνεργάζεται καλά με πεταλιέρες κτλπ..Αυτό!Και καλά καθαρά! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση