harry Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Jesus, ;D ;D ;D ;D RogerWaters15, ;D ;D ;D ;D ;D Dreampanos, That's it! Πολύ κοντά :D Μπορείς να μου πείς τι είναι αυτό το bit-crusher γιατί δεν το βρίσκω? Επίσης, το κομμάτι minor pain είναι ακόμα πιο κοντά σε αυτό που θέλω να κάνω, μπορείς να μου πείς κι εκεί τι εξοπλισμό χρησιμοποιείς ? ? ? ? Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreampanos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 lol στα ειπα και πιο πανω... πολυ απλο setup.. ειναι μια fender strat πανω σε εναν 60αρι marshal (δεν θυμαμαι μοντελο.. οπως και ονοματα καμια φορα αλλα αυτο ειναι αλλη ιστορια και δεν παει σιγουρα σε σενα harry...). Το distorsion ειναι του ενισχυτη, και ηχογραφιθηκε με ενα δυναμικο μουφα behringer (καμια φορα οι μουφες μικροφωνα εχουν χαρακτηρα)... τελος το bitcrusher υπαρχει και σε nuendo και σε cubase με ακριβως αυτη την ονομασια σαν plug in απο την μανα του... εγω χρησημοποιεισα το bitcrusher του ableton το οποιο ονομαζεται redux και αυτο ηταν... ισως να επαιξα και λιγο με ενα eq on top αλλα μην φανταστεις... ελαχιστα... Τα 2 αυτα κομματια εχουν το ιδιο setup απλα αυτο που αλλαζει ειναι οτι στο minor pain το μπασο ακολουθει τις κιθαρες, ενω στο OCD δεν υπαρχει καν... (υπαρχουν synth-o-μπασσα αλλα οχι το μπασσο το "αναλογικο" που υπαρχει στο minor pain lol). Δυστυχως δεν εχω να σου προτεινω για καποιο plug in γιατι καθε sequenser εχει και απο ενα απο την μανα του... το καλυτερο που εχω ακουσει το εχει το logic. Παρολα αυτα υπαρχουν και αλλα... απλα δεν μπηκα στον κοπο να τα ψαξω... mpoyrdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Ευχαριστώ Anywhay :) :) :) :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dreampanos Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Νοεμβρίου 2008 Οταν φτιαξεις τπτ, στειλε να ακουσουμε τι εκανες... :) mpoyrdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 οκ έγινε, αν και μάλλον θα ακούσουμε τα δικά σου πρώτα, υπέροχη μουσική φίλε σε έχω κάνει ήδη add στα favorites μου και θα μιλάσουμε σύντομα...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harry Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 7 Νοεμβρίου 2008 Πάντως για όποιον ψάχνεται με ήχους, βρήκα το site της boss, κατατοπιστικό με παρα πολλά εφφέ και samples, όπου μπορείτε να ακούσετε και να διαλέξετε το effe που σας ταιριάζει. www.bossus.com (πηγαίντε gear) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση