DrRhythm Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Χαίρετε. Θα ήθελα τις προτάσεις σας και εμπειρίες από μάρκες/μήκη/βύσματα XLR, καθώς με ενδιαφέρει να πάρω καμιά δεκάδα σύντομα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelos Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Εχεις 2 επιλογές, ή τα αγοράζεις έτοιμα και τα πληρώνεις παραπάνω ή τα φτιάχνεις όπως τα θές (αν κατέχεις την "τέχνη" και την "υπομονή" των κολλήσεων) Καλά καλώδια είναι τα belden και καλά βύσματα τα neutrik, μπορείς να τα βρείς στο bon studio ή και σε άλλα μαγαζιά τοπικά και μη. Επίσης δες εδω http://www.thomann.de/gr/cables_and_plugs.html Μια δεκάδα είναι λίγα ... καλλίτερα να τα αγοράσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DrRhythm Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Μάλλον θα τα φτιάξω με τη βοήθεια ενός φίλου που κόβει από κολλητήρια, μιρικόγκους και τέτοια, για να έχω όσο μήκος θέλω, καλά βύσματα κλπ. Οπότε προτάσεις για καλούμπες και βύσματα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DropOut Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Ακριβώς όπως αναφέρθηκε, connectors neutrik, καλώδια belden, klotz και είσαι οκ! ...we are the knights that say Ni, Ni, Ni Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jmone Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Νοεμβρίου 2008 να προσθέσω και 2 ακόμη καλές μάρκες καλωδίων mogami και evidence επίσης τα neutrik βγάζουν διάφορα μοντέλα αναλόγως πόσο καλή δουλειά θες να κάνεις διαλέγεις και το μοντέλο αλλά τα βύσματα είναι φτηνά σε σχέση με το καλώδιο ΕΙΜΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση