Προς το περιεχόμενο

Αποχαιρετισμός (μετ’ επεξηγήσεων) από τον Lost Highway

l.h.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Φίλε Γιώργο θέλω να σου πω 2 πράγματα:

1) Σε συμπάθησα απίστευτα και εκτίμησα τον ευφυή τρόπο γραφή σου (αλλά βεβαίως και το μουσικό σου ταλέντο) από την πρώτη στιγμή που διάβασα post σου. Ως εκτούτου, η διαγραφή σου από το NOIZ μου έχει κακοφανεί πάρα πολύ και τη θεωρώ υπερβολική κίνηση (και το έχω ξαναδηλώσει).

2) Δεν μπορώ να κρύψω όμως, ότι κι εμένα μου είχε πέσει κάπως "βαρύ" αυτό που είχες γράψει και που παρέθεσε ο Earendil.

Άλλωστε δεν ήταν και το μόνο post σου που εξέφραζε δυσαρέσκεια ως προς την τροπή που έχει πάρει το ΝΟΙΖ. Θα σου θυμίσω ότι υπάρχει και άλλο ένα παλιό σου thread (αν θες ψάχνω και το βρίσκω), στο οποίο παρομοιάζεις το NOIZ με συνεργείο "πειράγματος" αυτοκινήτων και τα μέλη του, ως πορωμένους "μονταδόρους" που όλη μέρα ασχολούνται με τα ζαντολάστιχα και τις εξατμίσεις του αυτοκινήτου τους, αντί να χρησιμοποιούν το αμάξι τους για να ταξιδεύουν...

Δεν μπορώ να πω ότι έχεις 100% άδικο ως προς αυτό, αλλά και πάλι μου είχε κακοφανεί τότε αυτό που έγραψες, συν του ότι πάλι μου έδωσε την εντύπωση ότι ήσουνα έτσι κι αλλιώς από μόνος σου με το ... "ένα πόδι στην πόρτα"...

Όπως και να έχει, θεωρώ ότι η παρουσία σου ήταν σημαντική στο ΝΟΙΖ και για αυτό είσαι και από τα άτομα με τα οποία (επιθυμώ να) διατηρώ και εξω-ΝΟΙΖ-ική επικοινωνία.

ΥΓ: Ακόμη δεν έχω καταλάβει γιατί στο σημείο του post σου που αναφέρεσαι σε "φαρσοκωμωδία", παρέπεμπεις στο δικό μου post... ::)

www.facebook.com/YourPaintedSmile

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 43
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Administrator

Να πω κι εγώ δυό λόγια καθώς φαίνεται πως απαιτούνται. (Ποτέ μου δεν πίστευα ότι θα απαιτούνταν λόγια από εμένα που θα έχουν σημασία σε μια κοινότητα... Τέλος πάντων.)

Να πω ότι αυτό που τόσο απλά καταδίκασε ο L. H., για μένα είναι τρόπος ζωής. Με ξέσκισε...

Αυτό, που με το όποιο ποσοστό επιτυχίας έχει επιβληθεί ( δια της ανοχής της διεύθυνσης; ) και ονομάζουμε πλαίσιο συνύπαρξης ατόμων, "Noiz.gr".

Δημοκρατικό και με τη λογική του "μην κάνεις στον άλλον αυτό που εσένα ενοχλεί".

Οσο μπορεί αυτό να γίνει στα πλαίσια του γραπτού λόγου, χωρίς να καταπατούνται δικαιώματα ελεύθερης έκφρασης. Με νύχια και με δόντια. Kαι πολλές φορές εις βάρος των προσωπικών μου συμφερόντων ή του site.

Δεν με πείραξε ο "πόλεμος" που δέχθηκα για το σεμινάριο, (κοντοστάθηκα και αναρωτήθηκα τι έκανα λάθος) αλλά η πολύ αδικαιολόγητη επίθεση σχετικά με το moderation και τη διαχείριση. Αν ήταν αυστηρό θα ήμουν φασίστας. Τώρα που είναι "χαλαρό" είμαι εμποράκος. Αυτό δεν καταπίνεται εύκολα.

L. H. από ένα έξυπνο άνθρωπο δεν το περίμενα. Ρώτα όποιον από τους mods - gatekeepers να σου πεί πως τους επιβάλλομαι. Τι πηγαδάκια και ιντριγκες στήνονται στις κρυφές μας συναντήσεις αλλά και τους όρκους πίστης και υποταγής που υπέγραψαν με αίμα κάτω από το pickguard της MIM Stratocaster μου. Θα εκπλαγείς.

"Δυστυχώς" το Noiz είναι αυτό που φαίνεται. Και μόνο αυτό.

Live and let Live.

Το μονο που θα πω ειναι οτι (ως οπαδος του ευγονισμου  ;D ;D ;D ) προτιμω να αποπεμπονται  βλακωδεις συμπεριφορες οπως αυτες:

http://www.noiz.gr/index.php?topic=164140.0;topicseen

http://www.noiz.gr/index.php?topic=162861.0

http://www.noiz.gr/index.php?topic=164146.0;topicseen

παρα μελη οπως ο L. Highway που παρα τις οποιες επιμερους διαφωνιες ως προς τη συμπεριφορα τους κ.λ.π μπορουν τουλαχιστον να βαλουν περισσοτερες απο 5 λεξεις στη σειρα, να αρθρωσουν λογο, (εστω και οχι ιδιαιτερα διπλωματικο.....συνηθως ο μη διπλωματης ειναι και ειλικρινης,) και να εχουν αποψη (και επιχειρηματα) εστω και αν διαφωνουμε με αυτην.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συγνώμη αλλά προσπαθώ να καταλάβω...έφυγε (όπως έφυγε) ο Lost και ήρθε ο l.h....δεν μπορεί να ξαναμπεί έτσι? Είναι τόσο σημαντικό το αρχικό όνομα, το κάρμα και όλα αυτά? (τώρα θα πάρω και άλλο -1)...Εάν ο άνθρωπος περνά καλά στο Noiz ας τον λέμε l.h...

Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή

Να πω ότι αυτό που τόσο απλά καταδίκασε ο L. H., για μένα είναι τρόπος ζωής. Με ξέσκισε...

Αυτό... το καταλαβαίνω απόλυτα.

Mία αστεία διαγραφή που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα.

Το φταίξιμο είναι όμως δικό σου LOST HIGHWAY που πραγματικά περίμενες καλύτερη αντιμετώπιση.

Εννοείται οτι συμφωνώ απόλυτα μαζί σου .... αλλά καλά να πάθεις. Κρίμα γιατι σε αυτό το φόρουμε κυκλοφορούν κάποια πολυ αξιόλογα και βαθυστόχαστα άτομα αλλά όπως γίνεται στις περισσότερες περιπτώσεις , στα ξερά καίγονται και τα χλωρά.  Ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να λήξω και την δική μου συμμετοχή. Δεν είμαι πρώτος και σίγουρα δεν θα είμαι και ο τελευταίος.

www.myspace.com/thekilon

www.soundclick.com/kilon

Πάει...τον χάσαμε κι αυτόν...έμεινα μόνος μου με τον eyprotocol στην αιώνια μάχη Mac-Pc...

Αυτό που δεν μπορώ είναι οι αναγγελίες, φεύγω, μένω, ξαναήρθα, θα με παίξετε, το κουβαδάκι μου είναι πιό μεγάλο και κουρδισμένο... Sorry φίλε μου Kilon, ανώριμη τοποθέτηση από κάποιον σαν και σένα.

...που αποδεινύει ότι το ΝΟΙΖ είναι , ήταν και θα είναι ένα τόπος που μαγνητίζει ανώριμους ανθρώπους με αστεία επιχειρήματα, με ύφος ανθρώπων που τα ξέρουν όλα γνωρίζοντας όμως πολύ λίγα.

...

Ένας απο τους λόγους που αποφάσισα να λήξω και την δική μου συμμετοχή. Δεν είμαι πρώτος και σίγουρα δεν θα είμαι και ο τελευταίος.

Συμφωνώ και χαίρομαι που κάνεις μία κίνηση για να φτιάξουν τα πράγματα. Bye.

Το μονο που θα πω ειναι οτι (ως οπαδος του ευγονισμου  ;D ;D ;D ) προτιμω να αποπεμπονται  βλακωδεις συμπεριφορες οπως αυτες:

Βλακωδεις? Σωστα διαβαζω ετσι... Σορρυ Yameth, σεβομαι την ηλικια σου μιας που ειμαι αρκετα χρονια μικροτερος σου αλλα δεν θελει και πολυ μυαλο για να καταλαβεις οτι η συμπεριφορα των mods και gatekeepers ανοικουν μεσα στον ορο moderation και administration.

Απο που και ως που επιτρεπεται να χαρακτηριζουν (στην προκειμενη περιπτωση ο gatekeeper) posts με αυτο τον τροπο. Ειναι μεσα στα πλαισια του moderation ο χαρακτιρισμος ενος τοπικ ως "βλακωδης"?

Τοτε νομιζω οτι ολοι εδω μεσα κανουμε moderation, ποιος δεν μπορει να κανει χαρακτηρισμους ας σηκωσει το χερι.

Οπως εχω ξαναπει, η συμπεριφορα των "αξιωματικων" εδω μεσα θα πρεπει να ειναι υποδειγματικη... οσο και αν τους προκαλουνε οι υπολοιποι (συμπεριλαμβανομενου και μενα).

Ας επιβληθουν κυρωσεις (καρμα διαγραφες κλπ)...

mpoyrdes

Ρε συ Dreampanos, έχεις κάποιο πρόβλημα με την ιδέα της εξουσία και των αξιωμάτων; Τι κόλλημα είναι αυτό ρε αδερφέ με τους mods και τους gatekeepers; Σου σκοτώσαμε κανέναν ξάδερφο μήπως; ???

Και βέβαια...

+10000000000000000000 στον Spy. ;)

Yes it is!!!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου