kako Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Ειμαι σε αναζητηση λαμπατου ενισχυτη. διαθετω γυρω στα 1000Ε. Δεν εχω καταληξει ακομα καπου. για την ακριβεια ειμαι σε φαση που ψαχνω, για να βρω το καλυτερο και δεν βιαζομαι ιδιαιτερα. Απο μουσικη παιζω στιλ απο guns n roses εωσ metallica κυριως.Τα παρα πολλα βατ δεν με νοιαζουν πολυ.Για μικρα-μετρια live τον θελω κ προβες. Απο βδομαδα παιρνω την κιθαρα στην πλατη κ τουσ δρομουσ για δοκιμεσ οποτε περιμενω τισ προτασεισ σας. Τι γνωμη εχετε για τον MARSHALLTSL601. θα παω την αλλη βδομαδα να τον ακουσω σε εναν γνωστο αλλα θελω κ μια δευτερη γνωμη να ξερω τι να περιμενω. Ευχαριστω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
orbital Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 απο guns n roses εωσ metallica μαλλον σε μαρσαλ πας αρα... θελεις να ειναι καινουργιος ή δεν εχεις προβλημα να'ναι και μεταχειρισμενος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kako Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 μαλλον σε μαρσαλ πας αρα... θελεις να ειναι καινουργιος ή δεν εχεις προβλημα να'ναι και μεταχειρισμενος; Ε, βασικα προτιμω να ειναι καινουργιος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Serviani Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Όταν θα κάνεις τη βόλτα σου στα μαγαζιά για δοκιμές,τσέκαρε και τον Engl Screamer,αξίζει τον κόπο ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση