Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Παντως dexter για αυτο το θυριο στη φωτο που εβαλες' date=' θες 5 χρονια καθημερινης απασχολησης για να πεις οτι το "ελεγχω" .... :) Τι ειναι ολα αυτα ρε παιδι μου 8O 8O ..... ΠΟΠΟΟΟΟΟΟ......... :lol: 8O :lol: 8O Αν δε καταφερει καποιος να βγαλει τον ηχο του με ολα αυτα, θα ηταν καλυτερο να αρχησει το πλεξιμο.. :lol: :lol: :roll: 8O[/quote'] Ή στην τελική τα πετάς όλα και κρατάς μια κιθαρίτσα ένας 15άρι και καθάρισες :lol: Υ.Γ Dexter τον καθάρισες τον Τάκη :D :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 ωχχχ..dexter με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο...MATCHLESS κα@#$$#@λααααα.. MΟΥΧΑΧΑΧΑχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα χαχαχχαα χα χα endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 !!!! καλά ο πρώτος είναι λίγο γραφικός heavymetallas!!! akou jmp1 για προενυσχιση πάνω στο όμορφο VHTaki και sto Eventide!!!! ο δεύτερος απλά είναι η χαρά του κάθε κιθαρίστα...παιδιά σορρυ τα δάχτυλα μπορεί να μην τάχω αλλα ένα τέτοιο rig τοθελα έτσι για να κάνω τον χαβαλέ μου...ιδίως εκείνο το μωβ Soldanaki!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 13 Ιουνίου 2005 ....Νightcrawler δεν μπορεις να φανταστείς ποσο λάθος κάνεις για τον "πρώτο"... endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση