takis Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 στο live at montreaux του 82 παιζει μονο με εναν fender και δεν εχω ακουσει πιο καλο ηχο απο srv.. δεν νομιζω οτι η διαφορα του ηταν οι dumble ειδικα στον stevie η διαφορα ηταν στα δακτυλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Πράγματι goatphilosopher, εν μέρει αυτό εννοώ.Αν και φαινομενικά είχε απλό σύστημα, ψαχνότανε πολύ (εξ ου και ο χαρακτηρισμός gearhead).Την στιγμη που η πλειοψηφία των συναδέλφων του έπαιζε με μια (συνήθως) Fender καρφί σε έναν Fender , αυτός την έψαχνε με δίαφορετικές κιθάρες , multiamping , modαρίσματα κ.λ.π.Το να τρέχεις 15!!!! ενισχυτές ταυτόχρονα σε μια ηχογράφηση πιστεύω οτι άνετα σε κατατάσει στην κατηγορία του gearhead και δεν έχει καμία σχέση , σαν λογική , με την προσέγγιση κιθάρα->od->ενισχυτης. endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 στο live at montreaux του 82 παιζει μονο με εναν fender και δεν εχω ακουσει πιο καλο ηχο απο srv..δεν νομιζω οτι η διαφορα του ηταν οι dumble ειδικα στον stevie η διαφορα ηταν στα δακτυλα Θα συμφωνησω 1000000000000000000000000000000000000% Γεια σου ρε Τακι.....Πεσ'τα ολα ρεεεε..... "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2005 Γιατί αναφέρουμε συνεχώς κάτι που είναι δεδομένο?Ο παίκτης είναι ο πυρήνας του ήχου και τα μηχανήματα το περιτύλιγμα.¶λλη μια αλήθεια είναι οτι οι μεγάλοι παίκτες μπορούν να ακουστουν πολυ όμορφα σχεδον σε οτιδήποτε τους βάλεις να παίξουν,ΑΛΛΑ στα αυτιά ΜΑΣ.Είναι προφανές οτι για να χρησιμοποιούν κάτι συγκεκριμένο και εξεζητημένο υπάρχει λόγος.Κατα την γνώμη μου αυτό που αναζητεί ένας παίκτης όταν φτιάχνει το σύστημά του είναι ο καλύτερος δυνατός συνδυασμός αίσθησης-το σημαντικότερο -,ήχου και ευκολιών.Μόλις βελτιώνεις το ένα ανεβαίνει και ο πήχης για τα υπόλοιπα και να που καταλήγεις.... :lol: endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 εγω προσωπικα αναφέρω συνεχώς κάτι που είναι δεδομένο γιατι απο οτι φαινεται καποιες φορες χρειαζεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Πιστεύεις οτι είναι δυνατόν να θεωρεί κάποιος σοβαρά οτι ο ήχος ενός κιθαρίστα οφείλεται ή έστω βασίζεται στα μηχανήματα? endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 μην με ρωτας αυτονοητα πραγματα.αφου και εσυ το ξερεις οτι υπαρχουν πολλοι τετοιοι.ακομα και εδω μεσα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Goatbarber Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Παντως dexter για αυτο το θυριο στη φωτο που εβαλες, θες 5 χρονια καθημερινης απασχολησης για να πεις οτι το "ελεγχω" .... :) Τι ειναι ολα αυτα ρε παιδι μου 8O 8O ..... ΠΟΠΟΟΟΟΟΟ......... :lol: 8O :lol: 8O Αν δε καταφερει καποιος να βγαλει τον ηχο του με ολα αυτα, θα ηταν καλυτερο να αρχησει το πλεξιμο.. :lol: :lol: :roll: 8O "Simplicity is gold" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dexter Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 ¶στα , ο συγκεκριμένος τύπος είναι απλά τρελός.Απλά θα σου πω πως αυτό είναι ένα απο τα παλιά του rig(!!!!) και του το έφτιαξε-προγραμμάτισε ο Paul Lenders!!!Αυτό και μόνο φτάνει... Πάρε ακόμα έναν τρελάρα... :roll: endrix was a tweaker... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takis Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 Share Δημοσιευμένο 12 Ιουνίου 2005 ωχχχ..dexter με χτυπησες στο αδυνατο μου σημειο...MATCHLESS κα@#$$#@λααααα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση