Προς το περιεχόμενο

DIY OCD κλιψ (videos)

alderbody

Προτεινόμενες αναρτήσεις

...εμένα τα πρίμα  με το resonance  δε μ'αρέσουν...γούστα είναι αυτα

δεν εχεις αδικο, αν και απο κοντα ειναι αλλιως τα πραματα.

το καημενο το μικροφωνακι της καμερας τα ειδε ολα με τοσα herz στην ατμοσφαιρα...

ασε που λογω κιθαριστικης και πραγματικης ηλικιας τα αυτια μου γινονται λιγο ...περηφανα, οποτε τα θελω τα παραπανω πριμακια μου...

thanks παντως!  ;)

wood matters

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 22
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

• Administrator

Μπράβο alderbody. Πολύ καλή δουλειά.Την επόμενη φορά όμως βάλε την κάμερα να κοιτάει τον ενισχυτή (άρα και το μικρόφωνο) για να γράψει τον ήχο direct, και όχι από τις αντηχήσεις.

Live and let Live.

Μπράβο alderbody. Πολύ καλή δουλειά.Την επόμενη φορά όμως βάλε την κάμερα να κοιτάει τον ενισχυτή (άρα και το μικρόφωνο) για να γράψει τον ήχο direct, και όχι από τις αντηχήσεις.

Thanks Chief!

να σου πω το σκεφτηκα, αλλα δεν το δοκιμασα φοβουμενος υπερβολικο κλιπαρισμα απο overload στο καψερο μικροφωνακι της καμερας. (ηδη κλιπαρει σε αρκετα σημεια)

Βλακωδως βεβαια, δεν το δοκιμασα...

...next time ;)

wood matters

ΚΑ-ΤΑΠ-ΛΗΚ-ΤΙ-ΚΟΣ!

Και στο παίξιμό σου και στις ρυθμίσεις σου! Διαφωτιστικότατα κλιπ για τον καθένα!

Πολλά μπράβο!

+2112 ;)

A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar.

Πρεπει να εκλεψες μερικα δαχτυλα απο τον SRV!!!  ;) ;)Τελικα το καθε DIY OCD ακουγεται διαφορετικα!!! Εσενα ειναι κουρδισμενο για strat νομιζω μια χαρα!! Τι πυκνωτη στην εισοδο εβαλες?  Το pot sto drive? Εγω μετα το σχετικο thread για το OCD οτι πειραματα κανω με clipping παντα βαζω mosfet.(οχι ασυμετρα με διοδο , μονο mosfet back to back) Μαλιστα λεω να επιχειρησω ενα overdrive μονο με mosfet που να εξομοιωνει καποιον ενισχυτη (κατα καποιο τροπο)! Ωραιος σκληθροσωματε ( το ειπα καλα τωρα? )!!! Αλλα περα απο το πεταλι μου αρεσε πολυ το παιξιμο σου! Ευγε νεε μου!!! :) :) :)

Lets ...Rock!

Τελικα το καθε DIY OCD ακουγεται διαφορετικα!!! Εσενα ειναι κουρδισμενο για strat νομιζω μια χαρα!! Τι πυκνωτη στην εισοδο εβαλες?  Το pot sto drive?

Καθε πεταλι ακουγεται διαφορετικα... Στην εισοδο εχω (οπως και πριν) εναν Hovland Musicap  :o και στο drive εχω ενα 500αρι log. Να σου πω, θα ηθελα να δοκιμασω κι ενα γραμμικο εκει να δω τι λεει, μιας και προτιμω το πεταλι για καθαρα μεχρι breakup/crunch/low gain OD, οποτε να βαζω λιγο λιγο gain. Tα τερμα γκαζια δεν τα χρησιμοποιω.

Ωραιος σκληθροσωματε ( το ειπα καλα τωρα? )!!! Αλλα περα απο το πεταλι μου αρεσε πολυ το παιξιμο σου! Ευγε νεε μου!!! :) :) :)

Οντως, αυτη τη φορα το πετυχες το ξυλο!  ;D  ;D  ;D

ευχαριστω πολυ!!! 

wood matters

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου