alderbody Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2008 Κι εμένα στα γκάζια του μου φάνηκε πολύ πριμάτο, αλλά στη ρύθμιση "booster" σκοτώνει, νομίζω! Ειναι το resonance που (χοντρο)πριμαρει, αλλα εχω και το Tone τερμα. Εχω βαλει και διακοπτακι που απενεργοποιει το Tone και δινει ακομα πιο πολλα πριμα και λιγο volume boost. Γενικως, εχει πολυ πραμα να "πειραξεις" και ολα λιγο-πολυ κανουν διαφορά. Το καλο ειναι οτι ειναι πολυ φιλικο με αλλα πεταλια και οι συνδυασμοι δινουν πολλους διαφορετικους ηχους/χροιες. Και ακομα δεν το δοκιμασα στα 18Volt..... :o ;D Nice playing, as well... 8) θενκσ κουλτουριαρικο αγορι! ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 30 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο alderbody. Χρήσιμα και (βέβαια) ευχάριστα clips. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 31 Οκτωβρίου 2008 Μπράβο alderbody. Χρήσιμα και (βέβαια) ευχάριστα clips. ;D ευχαριστω Harilatrοτατε! :) wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση