Προς το περιεχόμενο

Marshall AVT Tribute 50W

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ο Κύβος Ερίφθη παιδιά!

Τον έχω ήδη στο σπίτι κ μ'αρέσει..!

Σας ευχαριστώ όλους..

Τα ξαναλέμε εδώ γύρω!

Τέεεεεελειαα.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συμφωνώ και επαυξάνω για τον Epiphone Blues. Ασε που τον αλλάζεις με 6550, EL34, KT88, KT66 κλπ κλπ όπως τον θες

Τώρα το θέμα συμβίωσης (μέχρι και τα ρεύματα -ανόρθωση- είναι λαμπάτα) όπως κουβάλημα -ωχχχ-, φερεγγυότητα, service, ρεύματα, , , ,  up to you.

Πώς μπορείς να το κάνεις αυτό?

Γίνεται και χωρίς την αγορά κάποιου extra converter?

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Eίσαι σίγουρος για αυτό Audiokosta; Είναι μεν cathode biased αλλά δεν μπορείς να του πετάξεις ό,τι λάμπα θες. To μόνο που σημαίνει σε απλά ελληνικά είναι ότι δεν θα χρειαστεί rebiasing όταν του βάλεις καινούργιες (παρόμοιες) λάμπες.

Έχω ξαναγράψει για αυτόν στο φόρουμ, τον είχα στο παρελθόν και είχα κάνει εξαντλητική έρευνα για αλλαγές λυχνιών σε όλες τις γωνιές του διαδικτύου (έχω ακόμη κι ένα ειδικό τεράστιο folder στον υπολογιστή γεμάτο με σημειώσεις για αυτόν). Αν θες, παραθέτω κι επίσημο email από το customer service της Gibson που συνιστά αλλαγή ΜΟΝΟ με 5881 ή 6L6GC.

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Γιγαντιαίο λάθος για το οποίο ζητώ ταπεινά συγγνώμη.  :-[

Μπέρδεψα την 5881 με την 6550 ως βλάξ. Συνεπικουρούμενου του γεγονότος ότι ο blues custom διατίθεται με ΕL34 σύμφωνα με όλες τις διαφημίσεις. Δεν ήταν δικός μου αυτός που επί 15λεπτου άκουσα και ιδέα δεν έχω τι λάμπες φορούσε.

Βέβαια εάν τζαμπερώσεις τα ποδαράκια 1/8, κάνεις το σωστό bias και είσαι σίγουρος ότι έχεις το μηχάνημα έχει τα απαιτούμενα trafos ................... δικαιολογίες. Εκανα λάθος. Ζητώ συγγνώμη

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Εντάξει βρε, δεν έγινε τίποτα... μακάρι να έφτιαχνα κι εγώ λαμπάτους ενισχυτές όπως κι εσύ κι ας μην έλεγα τίποτα! Αλλά και πάλι θα διαφωνήσω: επειδή έχω ασχοληθεί πολύ με τον ενισχυτή, είμαι βέβαιος ότι ποτέ & σε καμία διαφήμιση δεν είχε αναφερθεί η ανακρίβεια ότι έχει EL34. Φοράει Sovtek 5881. Ο μόνος Epiphone που φοράει EL34 είναι ο So Cal, ο οποίος είναι ενισχυτής που δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τον Blues Custom 30 που συζητήθηκε...

Τον ζαχάρωνα απο δω ......... http://www.dv247.com/invt/37457/ και για αυτό. Υπάρχει και αλλού έτσι.

Δεν λέω άλλα γιατί συνεχίζω να υποπίπτω σε λάθη.

Παρεπιπτόντως τέλειωσα και τις αλλαγές στην τοπολογία των pots του μικρού ενισχυτή μου και μισοτέλειωσα και την Squier. Αν είχα και εύκαιρο έναν κιθαρίστα να γράψω κανένα demo θα τα "ανέβαζα".

Bloody δεν είναι φιλοφρόνηση αλλά πιστεύω ότι οι γνώσεις ηλεκτρονικών είναι καλύτερες από τις δικές μου 

Δεν έχουν θόρυβο οι μαγνήτες.

Απλά γκρινιάζουν όταν δεν παίζουν.

Έχεις απόλυτο δίκιο για τις παραπλανητικές περιγραφές, δεν το είχα δει.

Θα αστειεύεσαι βέβαια για τις γνώσεις μου... σε καμία περίπτωση δεν συμβαίνει αυτό & στο εγγυώμαι. Όσοι έχουν πραγματικές γνώσεις ηλεκτρονικών φτιάχνουν δικά τους πετάλια κι ενισχυτές, δεν κάθονται να καλύπτουν την ημιμάθειά τους σε φόρουμ όπως εγώ... Απλά είναι πραγματάκια που θυμάμαι από δεξιά-αριστερά, αλλά καμία σχέση - ιχθυολόγος είμαι!!!  ;D ;D

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου