mrpc Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 O David Palmer, πρώην keyboardίστας των Jethro Tull, δεν λέγεται πλέον David, αλλά ...Dee. Η Dee μας προέκυψε έπειτα από μία επιτυχή επέμβαση αλλαγής φύλου. :D :D :D :D (πηγή) Τι άλλο να πω;;; www.pramnos.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Τίποτα δεν χρειάζεται να πεις φίλε μου... Τόσοι το έχουν κάνει, κι άλλος ένας λοιπόν... Απλά είναι ξεφτίλα για την ιστορία του συγκροτήματος να μην ύπάρχει πλέον ο keyboardίστας του αλλά η γυναικεία του εκδοχή... Όμως, εμάς τι μας νοιάζει; Αφού οι Jethro Tull έχουν διαλυθεί πλέον και ο τρόπος να τους ακούμε είναι από τα cd μας, σκασίλα μου για την κάθε εγχειρισμένη! :wink: Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
skatemporas Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Τίποτα δεν χρειάζεται να πεις φίλε μου... Τόσοι το έχουν κάνει' date=' κι άλλος ένας λοιπόν... Απλά είναι ξεφτίλα για την ιστορία του συγκροτήματος να μην ύπάρχει πλέον ο keyboardίστας του αλλά η γυναικεία του εκδοχή... Όμως, εμάς τι μας νοιάζει; Αφού οι Jethro Tull έχουν διαλυθεί πλέον και ο τρόπος να τους ακούμε είναι από τα cd μας, σκασίλα μου για την κάθε εγχειρισμένη! :wink:[/quote'] 1. Δε θα το χαρακτήριζα "ξεφτίλα για την ιστορία του συγκροτήματος". ¶λλωστε κι ο Ian Anderson δήλωσε "I found it difficult at first but I fully support his decision." 2. Όπως είπε και ένας φίλος όταν άκουσε την είδηση... "sure i'd like to have a set of tits & a snatch for a day or two to fool around, but that's just too much" :) 3. Οι Jethro Tull δεν έχουν διαλυθεί. Βασικά, αύριο παίζουν στο Dubai. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Alchemist Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Αυτό περί συναυλίας στο Dubai ομολογώ ότι δεν το ήξερα! Και εντάξει, δεν θα του κόψουμε και το κεφάλι του ανθρώπου, δικό του το καρπούζι, δικό του και το μαχαίρι... :wink: Και μαγκιά του Anderson που το πήρε χαλαρά και έκανε και τις δηλώσεις που έκανε. Απλά εγώ μπορεί να μην το έβλεπα τόσο άνετα το όλο θέμα. ¶μα δεν τον πειράζει εκείνον, γιατί να πειράξει εμένα, σωστά; Yes it is!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratmeister Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 Η Wendy Carlos ειναι τρανς; 8O Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mrpc Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 OP Share Δημοσιευμένο 28 Ιανουαρίου 2004 τι μαθαίνει κανείς... www.pramnos.net Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Επισκέπτης Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Στις 28/1/2004 στις 9:15 ΠΜ, mrpc είπε Τι άλλο να πω;;; αν διαβαζεις ακομα 20 χρονια μετα, τι θα ελεγες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Κβαντική Διεμπλοκή Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 3 ώρες πριν, 13-13 είπε αν διαβαζεις ακομα 20 χρονια μετα, τι θα ελεγες? Οι στρειτ είναι ντεμοντέ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου 4 ώρες πριν, 13-13 είπε αν διαβαζεις ακομα 20 χρονια μετα, τι θα ελεγες? Ποιο είναι το σκεπτικό σου και ανέστησες τέτοιο θέμα με τόσο αμφιλεγόμενο περιεχόμενο? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator LK Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου Moderator Share Δημοσιευμένο 12 Ιανουαρίου To παρόν νήμα έχει υποπέσει σε 20 ετη παραγραφή. moderated by Kallianides Himself. 1 Christodoulos Kallianides (@kallianides_photography) • Instagram photos and videos Christodoulos Kallianides - YouTube Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις