ruffneck Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Αν και πρόκειται για μια δοκιμή για το τι μπορούσες να κάνει με ένα ACCESS VIRUS KC και ένα ROLAND XP-30 όταν πρωτοκυκλοφόρησαν.Η ηχοληψία να τονίσω ότι δεν ήταν και η καλύτερη τα υπόλοιπα σχόλια δικά σας ;). Α)Σύνθεση αποκλειστικά με το ROLAND XP-30 και μόνο. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 B)Σύνθεση αποκλειστικά με access virus KC και roland xp-30.Προσοχή το ότι δεν κυκλοφόρησαν δεν σημαίνει και ότι δεν έχω καταχωρήσει τα δικαιώματα των συγκεκριμένων κομματιών.Ευχαριστώ. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Οκτωβρίου 2008 Προσοχή το ότι δεν κυκλοφόρησαν δεν σημαίνει και ότι δεν έχω καταχωρήσει τα δικαιώματα των συγκεκριμένων κομματιών Φτου. Και ήμουν έτοιμος να τα παρουσιάσω για δικά μου... Άτιμη κενωνία... Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ruffneck Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 1 Νοεμβρίου 2008 Φτου. Και ήμουν έτοιμος να τα παρουσιάσω για δικά μου... Άτιμη κενωνία... ΧΕ ΧΕ σε πρόλαβα ;D. Dance music will never die!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
sakisthegr Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Πολύ καλές προσπάθειες... Το πρώτο είναι περισσότερο κοντά στα δικά μου ακούσματα. Το δεύτερο λίγο "υπερφορτωμένο" μου φαίνεται αλλά VIRUS είναι αυτό ! Αφού μπορεί να παίξει τόσα μαζί..... γιατί όχι ? Nothing is said that has not been said before... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση