Stratocaster boy Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 Βασικά το electric mistress μου έχει καθήσει σαν ιδέα λόγω Gilmour αλλά πήγα σε ένα κατάστημα στο κέντρο και μου είπε ο πωλητής ότι το mxr είναι καλύτερο όμως ακόμα σκέφτομαι ότι το electric mistress θα είναι πιο ξεχωριστό για πιιο alternative φάση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 29 Οκτωβρίου 2008 Πέρνα απο το Διαμαντόπουλο να το ακούσεις, μπορεί να έχει και το Mxr ή πήγαινε σε κάποιο άλλο μαγαζί να το βρείς και βγάλε μόνος σου τα συμπεράσματά σου www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stratocaster boy Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 2 Νοεμβρίου 2008 Τελικά κατέληξα στο Ibanez CS-9 και είναι ακριβώς αυτό που θέλω!Πολύ ωραίος ήχος και μαζί με το RE-20 delay είναι πολύ ambient ήχος και όσο για το flanger είχατε δίκιο το EH electric mistress είναι άλλη φάση και επίσης τζάματο!!! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση