Προς το περιεχόμενο

Γνωρίζοντας την νέα Fender stratocaster American standard.

taq

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Όπως πρίν λίγο καιρό υποσχέθηκα, παρουσιάζω ένα κλίπ με την νέα Fender American standard 2008 stratocaster, με clean sounds.

Χρησιμοποίησα έναν νέο ενισχυτή που απέκτησα μόλις χθές το απόγευμα τον Marshall 1974x handwired. Δυστηχώς έφτιαξα το clip πρωί (και ζητώ συγνώμη για το παίξιμο, δεν έχω καν ζεσταθεί απλά το κλίπ έβαλα μπροστα) και δεν είχα την δυνατότητα να παίξω με τον Marshall δυνατότερα και έτσι του "κλέβω" λίγο την δόξα. Με το volume pot στο 1,8 ίσα που ανοίγει το ηχείο, όμως δεν είναι ο πραγματικός ήχος αυτός του ενισχυτή. Είναι φτιαγμένος για να παίζει... τέρμα!!! Εκεί βγάζει τον πραγματικά απίστευτο χαρακτήρα του. Δεν έχει Bass/treble /middle controls, παρά ένα μόνο tone pot, που δεξιόστροφα πριμάρει τον ήχο. Έχει δύο κανάλια clean & tremolo. Έπαιξα στο πρώτο κανάλι (clean) με volume @ 1,8 & tone @ 7.

Παίζω σε όλες τις θέσεις ξεκινώντας από τον bridge και ανεβαίνοντας ώς τον neck pickup. Τα όποια blues lead μου κατέβηκαν πρώτα σε E και σε  G μετά, είναι παιγμένα σε διάφορες θέσεις από το 1-5.

Επίσης ο ήχος από την κάμερα, δεν μπορεί φυσικά να αποδώσει την τελείως διαφορετική εικόνα που σχηματίζεις παίζοντας. Όμως πιτεύω ότι είναι ένα καλό δείγμα πραγματικά μιάς νέας αξιοπρεπέστατης κιθάρας κατασκευασμένη από την Fender επιτέλους.

In Fender Strat we trust!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Συγχαρητήρια για την κιθάρα αλλά πάνω από όλα, για την κανιμόθρια ΕΝΙΣΧΥΤΑΡΑ που χαλαρά ανήκει στο top 5 των πιο ποθητών μου ενισχυτών μοντέρνας παραγωγής.

drool.gif

Έχω πεθάνει από τη ζήλια και τώρα σου γράφω από το υπερπέραν.

(Η ρε χορδή σου μου ακούστηκε λίγο "πεσμένη", ίσως να ήταν η ιδέα μου...)

Fear no more the heat o' the sun

Nor the furious winter's rages

Με γειεςςςςςςςςςςςςςςς :)

Ωραίο και quacky το κλιπάκι Mr Τάκη (έκανα και ρίμα...;D)

Τα αυτοκόλλητα πότε θα της τα βγάλεις; ;D

www.facebook.com/YourPaintedSmile

@ Bloody, thx buddy, οι χορδές έχεις δίκιο είναι πεσμένες μιάς και είναι ακόμα .... μαμά..  :-X :-X :-X αν τις αλλάξω ο ήχος θα είναι κρύσταλλο.... το πρωί κοιμόμουν όρθιος που έγραφα το βιντεάκι, τα αληθινά χαμόγελα ήρθαν το απόγευμα.. που κάθησα να παίξω κάνα τρίωρο..... εκεί να δεις...(ίσως καλύτερη στιγμή καρφί η Eric Johnson πάνω του), επίσης δοκίμασα το tubeking, ένα SD1, ένα DS1, ένα visual sound distortion, και όλα μα όλα "έκατσαν" απίστευτα καλά στον Marshall, το σημαντικότερο δε τον άνοιξα πάνω από το 6 για κάνα 20λεπτο.... πραγματικά εντυπωσιάστηκα από τον ενισχυτή όσο δε φαντάζεσαι ακόμα και όταν κάποια στιγμή έκανα μια γύρα 5-6 κιθάρες πάνω του όλες μα όλες έβγαιναν φανταστικά! Τώρα ό,τι και να πώ από δω είναι λίγο... κρίμα είσαι και μακριά....

@Elavd, Ευχαριστώ Ελάιας, τα αυτοκόλητα είναι ένα θέμα που έχω.... όταν είναι καινούργιο το όργανο .... τα βγάζω στο πρώτο σέρβις, αλλαγή χορδών, και εδώ οι χορδές είναι ακόμα μαμά ύστερα από 1,5 μήνα  ;D ;D ;D ;D ;D ;D, πάντως αυτές οι Fender bullets, αντέχουν  :P και αν και χρησιμοποιώ διάφορες μάρκες κατά καιρούς, μου φαίνεται ότι θα τις ξαναβάλω σε αυτήν την κιθάρα τις ίδιες ... κάπου είχα 1-2 σέτ.

In Fender Strat we trust!

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου