odis13 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Καλησπέρα noizαδες :) Πριν απο λίγες ώρες είδα τυχαια, στο δρόμο, έναν καλλιτεχνη να παρουσιαζει τη μουσική του.Κατι τόσο διαφορετικο απο αυτα που ακουω που μου κίνησε την περιέργεια και εν τέλει με κέρδισε.Οπότε είπα να σας τον συστήσω. ΠΡΟΣΟΧΗ! Ο ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΠΕΤΑΛΙΕΡΑ!ΨΗΦΙΑΚΗ!!!!ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΑΛΛΕΡΓΙΚΟΙ ΣΤΟ ΨΗΦΙΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΣΗΜΑ, ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΚΛΙΚ ΣΤΟ ΛΙΝΚ!!! Να σας συστήσω λοιπόν τον Dub fx. Myspace www.myspace.com/dubafex Οτι ακουτε είναι φωνή και μόνο φωνή.Ουτε λούπες premade ούτε υπολογιστες ουτε sample ουτε τίποτα.Ο άνθρωπος έχει στα πόδια του μια GT10, ενα boss loop station ένα eq και ένα μικροφωνο στο χέρι.Σε μερικά τραγουδια συμμετέχουν και κάποιοι ακομα τραγουδιστες,εκ των οποιων 2 (monsoon and little man) είναι ηχητικοι χαρακτηρες που τους υποδύεται με τη βοηθεια pitch shifter (δυστυχως πεταλίερας και όχι rack....με αποτελεσμα να καταστρεφονται οι αρμονικες του και να ψηφιοποιήται το σήμα...δε πειραζει, θα μάθει το παιδι ;D) Υπάρχει και ενα βιντεάκι του στο myspace του και πολλά ακόμη στο youtube,απλά κάντε search για dub fx. Σας προτεινω να ακουσετε το sooth your pain...νομίζω αξίζει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Απίστευτο το παλικάρι... Να τι μπορεί να κάνει κάποιος άμα έχει ψυχή και αληθινή άποψη... τι κουρδισμένα ξύλα και μαγνήτες........... ::) :P ;D ;D ;D http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 26 Οκτωβρίου 2008 Βump. Γιατι το αξίζει. Noμίζω δε τα βλεπουμε καθε μερα αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zatoichi Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Υπερκομμάτι το sooth your pain :) Αυτό και το cat ina hat μου άρεσαν περισσότερο edit: και το Hiphop featuring chunky! Thanx! ...and my eyes fade from me in this open country Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
muddygiorgos Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 κορυφη! ;) μακαρι να μπορουσα να τον δω καπου... :-\ 2+2=5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Οκτωβρίου 2008 κορυφη! ;) μακαρι να μπορουσα να τον δω καπου... :-\ Τρέχει πάνω κάτω σε ολοκληρο τον πλανήτη, ρίχνε μια ματια στο site και μη παραξενευτεις αν τον δεις σε καμια πλατεια Συνταγματος.... Σοβαρά τώρα, επειδή μάλλον θα παω σε ενα live του σε μερικες μερες, θα του πω να εχει και την Ελλαδα στα υποψην και να μου πει να παει ποτε κατα κει, να ρίξω σύρμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 OP Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Ξανα-μανα bump & ξεθαμα, γιατι ο Benjamin εχει παρει φορα και την αξιζει πιστευω μια διαφημηση. Ολοκληρωμενο website με πληροφοριες και τα παντα ολα: http://dubfx.net/ Τα cd του (προσφατα κυκλοφορησε και το 2ο) θα τα βρειτε επισης προς πωληση, αξιζουν το καθε λεπτο τους πραγματικα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
izzy_livin Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Απο τα χρήσιμα bump! Τον είχα ξανακούσει κάπου κάποτε αλλά δεν είχα δώσει βάση επειδή ήμουν μικρότερος και απλά τον προσπέρασα. Όντως ο τυπάς κάνει κάτι διαφορετικό και κάτι original. Έχω κολλήσει με το "flow"! To σαξόφωνο δίνει!! Greg Howe scares me.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Nikolas Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Guru Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Καλό.... Μπράβο ρε Odis! Δίνε, δίνε!... Home - Editions Musica Ferrum Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
soke_hxc Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Share Δημοσιευμένο 11 Μαρτίου 2010 Έχω κολλησει. Σεβασμος! Το ζει το παλλικαρι, 1.000.000 μπραβο γι αυτο που κανει.. 1 mic, μερικα πεταλια και φυγαμε για τελικο. Καποιοι τη ζουν τελικα την ουτοπια. Όσο κ αν κοστίζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση