NicolasAth72 Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 χαιρετω! Οι απορίες μου ειναι αυτες: - Αλλαζω pickguard (ειναι τυπου Fender Reissue 57) στην κιθαρα μου. Χρειαζεται να βαλω καποιου ειδους θωρακιση ? Εχω δει πολλα που εχουν αλουμινοχαρτο απο κατω ή κάτι τέτοιο... Φανταζομαι πως ειναι θωρακιση για τις παρεμβολές από τον Η/Μ θόρυβο , σωστά? Όμως κάνει τίποτα , τόσο λεπτό ? - Και μια και ειμαστε στο θεμα, υπαρχει διαφορα μεταξυ 3-ply και 1-ply pickguard στο θεμα του θορυβου απο τις παρεμβολες της Η/Μ ακτινοβολίας? (γιατι π.χ. εχω διαβασει να παραπονιουνται για την eric johnson strat οτι εχει μονο pickguard) ευχαριστω! https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Οκτωβρίου 2008 εγω παντως στην ej μου , εβγαλα το μαμησιο pickguard και εβαλα ενα 3-ply vintage white pearl , το οποιο ειχε απο κατω λεπτο φυλλο αλουμινιου. ΔΕΝ ειδα καμμια διαφορα στον ηχο , αλλα ουτε και ειχα ποτε προβλημα με το hum. εχουν το απολυτως φυσιολογικο ποσοστο των singlecoils :) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση